Suzuki sx3-on tanulok vezetni, az otthoni kocsink viszont egy Ford focus st kombi. Eléggé félek ettől a "hajótól"?
Ezt jelenti a rutin hianya.
Ha Suzukin tanulnal es utana egy Ladaba ulnel, azt sem erezned - nem azert, mert annyira mas, hanem mert azzal lennel elfoglalva, hogy jaj hol a kuplung, jaj hol van ezen az egyes, jaj mennyire kell nyomni a feket, jaj hol a tukor.
Turelem, gyakorlas, gyakorlas, gyakorlas, es gyakorlas. A kotelezo 20-30 ora alatt senki nem tanul meg vezetni, maximum a tanuloauto legalapvetobb kezeleset. Par szazezer kilometer utan tok mindegy, milyen 'hajoban' ulsz vagy epp egy Smart-ban, rutinbol megoldod.
ja, igen, elírtam:/:D bocsi
azért, mert kifejezetten egy oktatóhoz irányított több ismerősöm is, akik ennél az iskolánál tanultak, hogy ő a legjobb. (a többiről én is úgy hallottam, hogy üvöltöznek, nem tanítanak, stb..) szóval az oktatót figyeltem, nem a kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!