1998-as Ford focus kombi-ról vélemények, tapaszatlatok?
Figyelt kérdés
mert most jó áron kapnék,ismerőstől.2015. jún. 3. 19:48
1/8 anonim válasza:
A jó áron ismerőstől a legnagyobb bukta általában.
Egyébként ezerszer inkább egy Golf IV kombi
2/8 A kérdező kommentje:
jól ismerem a tagot. de mivel nem az enyém az autó nem tudom,hogy mire számithatok hosszú távon vele.
2015. jún. 3. 20:36
3/8 anonim válasza:
1998 as autótól nagy csodát nem kell várni, ha egyben van vedd meg, ha nincs nem
4/8 anonim válasza:
Én most vettem egy 1999 1.6 kombit. A motor nekem nagyon tetszik. Sokat keresgéltem, hogy mi legyen, de ahogy utána olvastam, és ki is próbáltam más típusokat, úgy egyre jobban éreztem, hogy a Ford jó választás lesz. Most cseréltem olajat, olajszűrőt, légszűrőt. Mindegyikhez könnyen hozzá lehet férni. Igaz a kipufogó egy részét, szerintem a hátsó dobot cserélni kell, de 16 éves kocsi, szóval érthető. Gondolom azok, akik régebb óta vezetik jobban hozzá tudnak szólni, de biztos lesz olyan, aki dicsérni fogja, más meg szidni.
5/8 anonim válasza:
Az első generációs Focus kiszorította a japánokat a megbízhatóság terén. Ha nem rohad és egyben van, tuti vétel. Már egész jó áron lehet kapni klímásat, ABS-el szereltet, esetleg ASR is lehet már benne. A motorok sem rosszak. Nálunk a mindenki által szidott és szarozott 1.8 TD is elment több mint 300 ezret, szerintem minden csak a törődés kérdése.
7/8 anonim válasza:
Nekünk 1999-es TDDi-is volt 400-ezerrel adtuk el.Motor még gyönyőrűen ment,csak a karosszéria.Az rohadt rendesen.Emiatt adtuk el.Amugy nagyon jó autó,de rozsdásat,frissen fényezettet ne vegyél.
8/8 anonim válasza:
A Golf IV az egy megbízhatatlan f@s!!! Nekem is Focusom van és eddig semmit nem költöttem rá mióta megvan, igaz csak fél éve de 16years old!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!