Családi kombi vétele. De milyet?
Figyelt kérdés
Üdv!
Mint a címben is olvasható, kiscsaládunk egy új, nagyobb kocsit venne a jelenlegi Suzuki Ignis helyett.
A Ford Mondeo-kat és a Ford Focusokat néztük eddig(kombi verzió, természetesen),2009-től fiatalabbakat, úgy körülbelül 2,7 millió forintig. Mire lenne érdemes figyelni ezeknél az autóknál elsősorban? Általában inkább dízel motorokat néztünk, bár azokat sok évi km-re ajánlják, mi pedig azért nem megyünk 30 ezer km-t.
Esetleg ha valaki más alternatívát tudna ajánlani ebben az árkategóriában, az is érdekelne.
Köszönöm szépen!:)
2015. ápr. 7. 17:57
1/3 Lerant Zoltán válasza:
Ford focus kombi szerintem elég nagy,megbízható bár én nem vennék dizelt mert nekem van egy 1.6 os 1 es focusom hosszú úton 6-6,5 liter és fele annyira nyűgös mint a dizel.
2/3 anonim válasza:
Jó választás lehet a Focus kombi, én H Astra mellett döntöttem. Abból a pénzből már lehet egy normális dieselt venni akár Focust is, követhető előélet fontos, az nem baj ha céges autó volt, de valós km legyen benne. Én sem megyek 30 ezret egy év alatt, mégis dieselt választottam, városba eszik 6-ot 10 évre tervezve pl. biztos megtérül üzemanyagban egy kettőstömegű vagy porlasztócsúcs. Nekem pl. jobban tetszik a diesel menettulajdonságai.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, igen, mi is a km valóssága miatt aggódunk, apám megrögzötten vallja, hogy ami külföldi az csak tekert lehet, persze van benne valami, de ezért eléggé óvatos. Valószínűleg a Focus mellett döntünk majd végül
2015. ápr. 8. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!