Havi 150 ezer forintot szervízre félretéve fenn tudok tartani egy BMW-t? És ha igen, milyen fajta fér még bele?
Nyilván a tankolást ebbe a 150-be nem számítom bele.
Bruttó 470 a fizum és kb. úgy kalkulálok, hogy 150-et tudnék szervízre fordítani.
Szeretnék egy BMW-t venni, mert az álmom (amellett egy 1.2-es kocsit tartok fenn amivel munkába járok).
E46-oson ill. E39-esen gondolkoztam de az álom természetesen egy E92-es coupe lenne.
Ezekkel szemezgettem:
Ezek közül bármelyiket fenn tudnám tartani hobbiautó céljából (hétvégén hajtva/szerpentinezős kirándulgatásra tartva), ha fixen félretennék havi 150 ezret?
Nagyon tetszik mindegyik és nyilván okosan ameddig a takaróm ér addig nyújtózkodnék, de szeretném az álmom beteljesíteni, hogy fenntarthassak egy BMW-t hobbicélra.
Mennyire oldható meg így?
ha jó bmw-t fogsz ki nem kell sokaat szervizelni van egy ismerosunk aki csak akkor kolt az autora amikor pl:fekbetetet kell cserelni vagy muszakiztatni kell
de hallottam olyat is hogy
volt apuknak egy munkatarsa
530d-s diesel bmw-je volt 250
el kuldte 400 km en keresztul
hengerfej elolvadt - 2 millio
tehat hasznalattol is fugg (kimeled nem kimeled)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!