Skoda Octavia III. 1.5 Tsi vagy Suzuki S-cross (2022) 1.4 Boosterjet lágyhibrid?
Figyelt kérdés
Inkább egy vadonatúj Suzuki S-cross 1.4 Boosterjet lágyhibrid vagy egy 3-4 éves Skoda 1.5 Tsi?2023. márc. 11. 22:11
A kérdező szavazást indított:
Skoda Octavia III 1.4 TSi 150 LE (2019-2020)
Suzuki S-Cross 1.4 T 129 LE lágyhibrid (2022-2023)
8 szavazat
1/10 anonim válasza:
Nekem az octavia sokkal kényelmesebb és utálom a divatsuvokat, így a skoda mellett döntenék.
2/10 anonim válasza:
Ha gagyi anyagminőséget akarsz akkor jó lesz neked az a Vitara féleség. Egyértelműen az Octavia a jobb.
3/10 anonim válasza:
Sőt az octavia nem lesz szélérzékeny sem.
4/10 anonim válasza:
Mindkettő jó autó, de egyértelműen az octavia fele billen a mérleg.
5/10 anonim válasza:
Én tuti a suzuki mellett döntenék.Mikor az újonnan vásárolt suzuki 5 éves lesz ,addig a használtan vásárolt skoda 10 éves lesz.Ki tudja milyen az előélete a használt autónak.Ha olyan "gondos"gazdája volt,mint pl. az én faterom,akkor cseszheted.Olajat csak 3 évente cseréltet,a kátyukon kb.100-al megy át.
Jobb egy új suzuki mint egy használt skoda.
6/10 anonim válasza:
Az még nem azt jelenti, hogy mindeki ugyan így használta az autóját. Ilyen alapon, akkor ne járjál csak szűz lánnyal....
7/10 anonim válasza:
Ha megtehetném,inkább azzal járnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!