Normális ha az alábbi esetben le fulladok?
Figyelt kérdés
Menet közben 2-esben 10km/h óra alá lassulok ha nem váltok 1 esbe a kocsibol hirtelen kifogy az erő és leáll.
Ugyanez ha 3-masban lassulok 10-15km/h köré
Megyek emelkedőn kettesben 30km/h körül majd 3-mas helyett véletlenül 5-ösbe kapcsolók itt is instant fulladás és vissza gurulás.
Az autó egy 2003mas ford focus kombi 1.8 tdci motor.
Nem értek a témához friss jogsis vagyok és első kocsim. Ezek normális dolgok vagy a kocsi problémás?
2023. márc. 9. 08:20
11/15 anonim válasza:
Komolyan megvan a jogsid és még nézned kell a váltót váltáskor?? Jesszusom. Sztem még gyakorolj mielőtt kimész a forgalomba.
13/15 anonim válasza:
Akkor a parkoló autóban próbáld végig a fokozatokat csukott szemmel, jogy ne vezetés közben kelljen keresgélni.
14/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy melyik fokozat hol helyezkedik el de mintha néha akadna 3mas és 5ös között és tökre olyan érzésem volt hogy 3 masban tolom majd nagy zörej lassít és leállás.
200km-ert vezetem vele az elmúlt 3 napban mióta megvan és csak 1-szer jártam így hogy rosszba kapcsoltam.
2023. márc. 10. 11:05
15/15 anonim válasza:
Majd idővel belejössz. Remélhetőleg. Addig is légy óvatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!