Krosszmotorral képes lehet egy nem kezdő motoros egy rendőr személygépkocsi elől elmenekülni, olyan esetben amikor mind a két jármű közúton (például egy városban) tartózkodik? Tegyük fel 5km-erre van az üldözés kezdetétől a legközelebbi erdő.
Úgyis lesznek akik írnak ilyen mérges válaszokat, hogy na mer mé kérdezel ilyet, meg, hogy "de majd ha elkapnak akkor megb*sznak 20 millióra", igen tudom de nem ez a kérdés, úgyhogy légyszi ne is írd le, köszi.
Olyan íjron lehetőleg aki valami ilyesmit tapasztalt már, volt része üldözésben, vagy krosszmotorozik/zott.
Na igen, ha egyenlőek az esélyek (motoros, motoros ellen) akkor fölösleges kockáztatni.
Nagy valószínűséggel erősebb az üldöző gépe, és bizonyára még a vezetési rutin is nagyobb.
Viszont érdekes, hogy az utóbbi időben egyre kevesebb a motorosrendőr az utakon.
Konkrétan vagy 3-4 éve, egyet sem láttam a közlekedésben.
Konkrét példa, megtörtént!
Srác megcsinálta. Majd mikor a rendőrrel legközelebb találkoztak a benzinkúton, a rendőr csak odaállt a motor mellé, és megkérdezte, hogy ezzel hogy akar elmenni rendszám nélkül?
Hazáig tolatta a sráccal a motort, lefotózta a motort, és közölte, hogy legközelebb a ház előtt fogja várni, amikor meglátja a forgalomban.
Ja!
És erdő. Mi a vadásztársaságnál bálamadzagot használunk, motorkormány magasságban. >:)
Nem fejez le, csak elrántja a gépet, és ha törik a lábad...kit hívsz? Mert tudni fogjuk, a doki is velünk vadászik, neved, címed, melóhelyed, mind meglesz. >:)
Szóval vigyázz hol mész az erdőnkbe!
Először is kijelenteném, hogy egyáltalán nem értek egyet az erdőben való motorozással. De…
Ha ti bálamadzagot raktok ki, és mondjuk két gyerek arra megy biciklivel, elesnek, egyiknek eltörik a keze, másiknak a lába, akkor ki lesz a felelős? Amit ti csináltok az csapdaállítás amibe bárki életveszélyesen megsérülhet. Persze én sem örülnék ha lenne egy telkem és bárki besétálna, de ha a telkemen valakinek sérülést okozok akkor én leszek a felelős, és ha a fiam mondjuk a te bálamadzagod miatt törné el a kezét vagy lábát akkor a nyakad köré tekerném és kocsival húználak ki az orvosig.
"Innentől..."
Innentől is nettó suttyóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!