Miért olyan irreálisan drága ma egy használt opel zafira B 1.8 Benzin enjoy típusú személygépkocsi?
Nem létezik a világban olyan, hogy valami "irreálisan" drága lenne. Minden reális. Ha annyi a piaci ára, annak oka van. Amikor azokat az árakat odaírták, akkor nem csak beletenyereltek a billentyűzetbe, illetve nem is egy random szám generátort használtak. Nem egy csimpánz bökött kedve szerint számokra és még csak nem is Soros György mocskos országromboló keze áll a háttérben.
Annyi az ára, mert annyi az ára, így alakult a piac, szóval az ár reális. Annyit ér jelenleg az az autó. Hogy miért, az több okból sem jó kérdés, egyrészt azért mert az már nem a közlekedés kategóriába tartozik, nem vagyunk piackutatók, másrészt pedig azért, mert még ha tudunk is mondani 1-2 indokot (mert tudunk), az akkor sem válaszolná meg a kérdésedet. Mindenre lehet mondani, hogy "de", meg "pedig", meg "bezzeg" és tényleges képet csak akkor kapnánk, ha százával felsorolnánk mindent. Azt meg nem lehet.
Lényeg a lényeg: annyiba kerül.
#2 HA a kérdés nem ide tartozik, áruld el, hogy hova írjam ki, hogy ne pökhendi és használhatatlan választ kapjak, hanem használhatót! A tiéd is lehetett volna használható, ha azt az 1-2 indokot elárulnád!
A kérdést azért teszi fel az ember, hogy okosodjon! És azt hinné, hogy valaki azért olvassa el a kérdést, és ír, mert van benne segítő szándék! De benned nemhogy segítő szándék nincs, hanem egyenesen rossz indulat van!
Az opel benzin motra minden tekintetben alul marad a mazda benzimotra mellett. A mazda 2L-es olajat csak akkor fogyaszt, ha nem volt optimális az olajcsere. Ez elmondható az eopelről is! A mazda szívó benzinesének ráadásul más gyengepontja nincs, ellentétben az opel benzinesével.
Kielégítő választ kaptál tőlem, csak mivel a válasz arra irányul, hogy tévedsz, ezért nem vagy hajlandó elfogadni azt. Kaptál tőlem egy 9 soros, kifejtett választ és úgy döntöttél, hogy márpedig az nem is létezik, mert a te saját egyéni véleményed sokkal fontosabb és igazabb, mint a pártatlan tényeg.
Csak a kedvedért még egyszer, röviden, tömören:
1. Minden árnak megvan az oka, semmi sem "indokolatlan".
2. Az árakat befolyásoló okok ismerete nem a hétköznapi autókedvelők szakterülete (akik itt vannak), hanem a piackutatóké (akik nincsenek itt).
3. Attól, mert szerinted az Opel szarabb a Mazdánál, attól az még nem lesz igaz.
Ennyit kellene csak felfognod, nem olyan sok ez.
Ha tényleg nem áll szándékodban a válaszok elfogadása, semmi baj! De kérlek ne zaklasd a válaszadókat! A te kérdéseid nélkül is jól vagyunk! Rendben? Kérdezni nem kötelező! Hogy érthető legyek: Húzz innen a francba!!!
5. Nem motra !!!
Motorja.
Tanuld meg.
Kérdező, a 4 pipás egy idepohosodott paraszt, csak ilyen stílusban hajlandó kommunikálni, azt gondolja, az ő s*ggéből süt a nap.
Pontosan neki kellene eltakarodnia innen, de már végleg.
Hiába jelentgetem a tuskó válaszait, tojik rá a gyk.
Kérdező, minden annyiért árulnak, amennyiért kereslet van rá, az opelok valamiért mostanság kelendőek, előguberálták az f astrákat is, rengeteg g astra rója az utakat megint. Sajnos az újabb autók megjelenésével, még egy g astra is ütőképesebb, pedig akkor azt hittük, ezeknél nagyobb vackokat nem hord már össze az autóipar. Ecotec, 2 ECU-s isuzu, vp44 adagolós szíjzabáló 68le-s német dízel, stb...
#9 Csak én találom roppant poénosnak, amikor valaki valakit a stílusa miatt támad, miközben ő maga ilyen szavakat használ, mint "paraszt", "tuskó", "eltakarodnia"...
Tudom mit fogsz mondani: csak azért írsz nekem ilyen stílusban, mert én is szar stílusban írtam. Ugye? Szóval így oké a szar stílus, ha más szar stílusára reagálsz? Na akkor olvassunk csak vissza: az első válaszomban (#2) nem tudom milyen kivetnivalót találsz, normálisan írtam le mindent. Nem hangzott el semmi olyan, ami annyira szúrhatná a szemedet. A normális válaszomra reagált kérdező (#3) paraszt módon és ezt követte az én (#6) paraszt válaszom.
A te saját logikádat követve az én paraszt válaszom rendben van, hiszen csak parasztságra reagáltam. Nem én indítottam a parasztságot. Ha a te válaszod felém rendben van, akkor az enyém is kérdező felé. Ha az enyém nincs rendben, akkor a tiéd és a kérdező válaszai sem és ha én kitiltást érdemlek, akkor kis önkritikát gyakorolva nektek is törölnötök kéne magatokat az oldalról.
Ugatni azt tudtok, de gondolkodni már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!