A1-es jogosítványnál mi az oktatás menete?
Ha valaki túl van a kressz vizsgán, mi a menete az oktatásnak?
Most jön járműkezelési vizsga, ahol ellenőrözni kell a motort, 20 perc az egész elvileg kb.
De bójákat kell majd kerülgetni stb.
Erre lesz pár óra gyakorlás, mielőtt járműkezelési vizsgára jelentkezek?
Úgy értem pl. 3 órát tanítgat az oktató a tanpályán kezelni a motort, és a 3. óra után jön mondjuk a járműkezelési vizsga mikor már magabiztosan, stabilon vezetem a motort?
Vagy rögtön élesben 0 perc tanulással rá kell ülnöm és élesben egyből kerülgetni kell a bólyákat, ha az elmélet részt sikeresen elmondtam a vizsgabiztosnak?...
Bocsi nem tudom hogy van ez az egész!
Illetve BŐR, vagy TEXTIL ruhát ajánlanátok egy kezdő motorosnak?
Azt olvastam a bőr jobban véd esés esetén, jobban bírja az anyaga, csak nehezebb + melegebb, a textil szellősebb, komolyabb esésnél akár lehet újat is venni helyette mert úgy el tud szakadni!
Köszi válaszokat
Igazad van, persze, ez egy jó tanács. :D
Én 0 tapasztalattal motorozgattam életemben először tavaly nyáron, jogsi nélkül, 95-99%-ban földutakon.
De az a kilövés 1x történt meg. Jó nagy esés lett a vége nyilván:D
Bár én jobb szeretem a saját bőrömön tapasztalni ezeket, hogy legközelebb ne legyen ilyen, mert belém ég ennek a veszélye:D
Így bármikor ülök már motorra, féken a kezem ott lesz, hogyha elindulna magától, betudjam húzni, és letudjam állítani a motort:D
Pl. azt is a saját bőrömön tanultam meg hogy kis éles szűk kanyart nem veszünk be 50km/h feletti sebességgel motoron :)
Kavicsos úton pláne nem, de semmilyenen sem:D
Kanyart látok 5-10-20-al ha megyek már sokat mondtam.
Földúton, crossal:D
Hiányzik a fenének hogy elessek.
Jó rövid gatyában, sisak nélkül, rövid ujjúban.
Meghozzák ezek a tapasztalásokat, belé égetik magukat az emberekbe jobb esetben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!