SOS! Ebben a helyzetben elkezdhetném a jogosítvány megszerzését?
Sziasztok, szép napot vagy estét mindenkinek!
3 éve kezdtem el a B kategóriás jogosítvány megszerzését. A forgalmi vizsgán megbuktam, és az oktatóm azt mondta, hogy takarodjak haza és egy ideig ne lásson. Hallgattam rá, nem tudom miért... Eltelt 3 év, és szükségét érzem, hogy megszerezzem a jogosítványt. Elkezdhetem újból? Szégyen lenne ilyen sok idő után visszamenni? Hogyan tudnék másik autósiskolába átmenni? Megkapnám a kiskönyvet, amibe a vezetések voltak feljegyezve?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Kérdező!
Amit te úgy hívsz, hogy "jelenlegi autósiskola", ott már valószínű régen kidobták a papírodat. Sőt az is lehet, hogy az akkori "Pistabácsi" sem oktató már.
Új iskola új befizetés, új lehetőség, fuss neki.
Békéscsabán milyen oktatót ajánlatok, ha esetleg valaki itt lakik?
#5 - Nem ártana, mert egyrészt állandóan piszkált ok nélkül, mert könnyű célpont voltam számára (plusz állandóan azt mondta, hogy "úgy megb*sznám azt a csajt, nézd" és hasonló alpári dolgok), másrészt hiába mondtam mi megy gyengén, nem, ne azt gyakoroljuk, hanem vezessek el ide-oda, mert dolga van.
#6 Az ilyet fel kellene nyomni. Visszakérni az iskolától a díjat. Ha nem volt fedélzeti kamera (nyilván az ilyennél nincs), akkor esélytelen, mert nem tudod bizonyítni, de ilyenkor viszket az ember tenyere...
Kitartás, menni fog másnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!