Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóról a matricát hogyan...

Autóról a matricát hogyan lehet leszedni?

Figyelt kérdés
Előző tulaj hagyott néhány matricát az autó hátulján, meg a tanksapkán, amik nekem nagyon nem tetszenek. Olvastam már mindent, ablakmosó, hajszárítózás, stb., melyik működik a legjobban?
2023. márc. 6. 07:58
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Próbáld ki és valamelyik csak jó lesz.

Alkohol is leviszi.

2023. márc. 6. 08:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Etil alkohol
2023. márc. 6. 08:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Melegíteni kell aztán műanyag kaparóval lekaparni. De jobb nyáron, mert akkor alapból meleg.
2023. márc. 6. 09:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet kapni matrica eltávolító sprét az szépen leszedi főleg ha már a szélét picit megtudod kezdeni annyira hogy a matrica alá fújd az anyagot és az szépen elkezdi oldani magát a ragasztó réteget és egy műanyag kaparóval minél jobban alá tudod juttatni a szert annál könnyebben jön le.

Persze így is kell vele pepecselni de könnyebb lesz és nem át akkor ha a felület meleg valamilyen szinten úgy könnyebb. Aztán a matrica maradványoakt szintén letudod törölni az eltávolítóval és ha mindent leszedtél akkor javaslok egy kis polírozást legalább azon az elemen mert ha a matricák ott vannak már egy pár éve akkor lehet lesz látványa a helyének.

2023. márc. 6. 09:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hajszárítóval melegítsd és egy rossz műanyag igazolvánnyal, vagy műanyag jégkaparóvalóvatosan lekaparhatod. A rajtamaradt ragasztót meg alkohollal törölgesd le.
2023. márc. 6. 10:18
 6/6 anonim ***** válasza:
80%
Sima lakkbenzinnel lemostam lejött a matrica
2023. márc. 6. 10:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!