Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw márkaszerviz van Nyíregyhá...

Bmw márkaszerviz van Nyíregyházán vagy környékén?

Figyelt kérdés
Van egy BMW e46-om és szakszervizben mondták, hogy most visszahívás kampány van és kérjek időpontot egy márkaszervizben és ingyen kicserélik a légzsákokat, de beírva google-be nem találok Nyíregyházán márkaszervizt.

2023. márc. 5. 20:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekem kettő találat is van rá....

2023. márc. 5. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Most? Én csak több éves cikkeket találok, a totalcar is 5 éve írt róla, de van ahol 8-9-éve írtak a visszahívásról, így talán már nem is aktuális.

[link]

2023. márc. 5. 20:33
 3/10 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%
2023. márc. 5. 20:36
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, mindenkinek a választ :D

Aláírattak velem egy papírt, hogy tudomásul veszem hogy vissza kell vinnem úgy hogy csak él még a visszahívás

2023. márc. 5. 20:58
 5/10 anonim válasza:
35%
Milyen baleset volt vagy hogy nyilt ki? Casco gondolom rendezte a kasztni egy részét, de ilyenrol nem hallottam
2023. márc. 5. 21:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#5 Nem balesetről van szó, a BMW-nek 20 év után jutott tudomására hogy hibás lehet a kocsikban a légzsák és cserélik.
2023. márc. 5. 21:30
 7/10 anonim válasza:
55%
Ja köszi akkor olyat se veszek😂😂 ezek csak újkorukban jó aztán dobhatod el. Bár látni pár jobb darabot de az sok odafigyelest igenyel
2023. márc. 5. 21:32
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#7 Ez nem a BMW hibája, hanem a légzsák gyártójának a hibája. És nem csak BMW-kben fordul elő:

-Toyota

-Honda

-Mazda

-Nissan

-Ford

-Subaru

-Mitsubishi

-Chrysler

-Dodge

Ja és ráadásul japán cég gyártotta ezeket a légzsákokat. Ennyit a híres "soha nem hibázunk" japán precizitásról. Bár itt inkább a szarrágás volt az oka.

2023. márc. 6. 08:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Most találtam egy tavalyi cikkel erről a légzsák mizériáról, ezt a részletet olvasd kérdező:

"2010, Georgia államban, valahol Atlanta-külsőn Kristy Williams 2001-es Honda Civic-jével épp megáll egy piros lámpánál, amikor a kormánykerék közepében ismeretlen okból reakció indul be: 30 gramm ammónium-nitrát 10 milliszekundum alatt expandál, szétveti a légzsák patronját, egy néhány centis fémdarab a sofőr nyakába fúródik belőle, ahol nyaki ütőeret ér."

Én vissza vinném minél hamarabb....

2023. márc. 6. 08:14
 10/10 anonim ***** válasza:
#8 Javítása: 29 autómárka és világszerte 32 millió érintett autó.
2023. márc. 6. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!