Vigyem márkaszervizbe?
Van egy audim, annyira nem is öreg, 5 és fél éves. Eddig végig márkaszervizbe vittem, mert garancia miatt kvázi kötelező volt. Ha valami nagy baj lenne (motor, dsg), akkor most is odavinném, viszont olaj- vagy kopóalkatrészek cseréje miatt nem szívesen. Tudom, ha van pénz majomra, legyen pénz banánra is, de a 40 ezres óradíj és a 100+ ezres olajcsere pofátlanság már szerintem.
Szóval a kérdés: jelenleg valamilyen futómű problémára gyanakszom, ugyanis rázós úton egyre hangosabb és gyakoribb a nyikorgó, néhol zörgő, csörrenő hang. Ilyen jellegű problémával érdemes márkaszervizhez vinnem (a későbbi eladhatóságot is figyelembe véve)?
De nem jól tudod mert nem kötelező garanciába se hordani.
Inkább ajánlott.
Tehát van egy audid amit anno újonan vettél?
És nincs pénzed a szervizre?
Fura
Minek vettél prémium autót ha nincs rá della?
Van pénzem szervizre, de azért annyira nem vagyok eleresztve, hogy ne számítson mondjuk 100e forint különbség. Arról nem is beszélve, hogy két audi márkaszerviz van 1 órán belül, és valójában mindkettőnél olyan szintű pökhendi, lekezelő és bunkó stílussal találkoztam, hogy már emiatt sem vinném oda. És ezért fizessem az átlag óradíj 3-4-szeresét? A fékbetétet ötször annyiért adták el, mint amennyiért a unixban megvettem volna ugyanazt. Én az autóért választottam a márkát, nem a szervizszolgáltatásért.
De kérlek a kérdésre válaszoljatok
ilyen audi szervizbe én sem vinném...
Sok olyan szerviz van, akiknek mindenük megvan az autód javításához.
Privátban küldök egy telefont
Ekkora marhaságot hogy sikerült összehoznod? 15 éve használok VagCom-ot meg vcds-t és bizton állítom, egyik sem tudja mivel csatlakoztak korábban az autóra.
A szervizkulcsot meg törölheted vagy az mmi menüjében, vagy a régebbi modelleknél gombnyomkodós rituáléval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!