Akinek volt már rossz hírű autója, milyen tapasztalataitok vannak?
Pár éve volt egy 2.0TDCi motorral szerelt Ford Mondeo 3-asom.
Szinte kivétel nélkül mindenki mondta hogy meg fogom szívni ezzel az autóval de végül nem így lett. Több mint félmillió kilómétert ment el bontatlan motorral a föbb alkatrészek cseréje nélkül.
Végül sajnos egy totálkáros baleset vetett véget a közös kalandunknak.
Hozzáteszem hogy jópár autóm volt már életem során de egyik sem tudta őt "überelni", egyszerűen minden igényemet tökéletesen kielégítette, nagyon szerettem.
Úgy gondolom igazán rossz autó vagy konstrukció nem létezik csak olyan típusok amelyek egy kicsit több törődést igényelnek társaiknál.
Túl sok ellenpéldát láttam már életem során hogy higgyek az ilyesfajta "rossz hírű" pletykáknak.
Opel astra H. Egy kegyetlen rémálom,maga a pokol amíg nálam volt.
Soha,a márkát is messziről kerülöm
Nekem volt Rover 75-öm például, mondjuk nem az 1m alatti kategória, évekig kerestem mire megtaláltam (2000-es évjárat, azon belül csúcsfelszereltség, BRG, 2.5 V6 automata).
Nem mondom hogy nem voltak vele kisebb gondok (főleg elektronika) a 6 év alatt amíg második, főleg utazós / nyaralós autónak megvolt, de semmi vészes - igaz, 164e km volt benne mikor megvettem és Németországból jött olyan tulajtól aki addig is figyelt rá, 226e amikor eladtam, tehát nem volt nagy futás, de akinek eladtam az is tekeri bele a métereket és továbbra is egy nagyon szép autó, néha látok képeket róla. Amúgy meg imádtuk, kis Jaguar-szerű autó, a V6-nak meglepően szép hangja volt, a kényelem és az összeszerelési minőség mai szemmel is példás ezekben. Csak kevés a szerelő aki ért hozzá, és sok lett összevissza tákolva - na azokat tényleg nem merném bevállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!