Hogyan léphetnék túl a rossz tapasztalataimon tanítóként?
Az egyetemen nagyon sok negatív kritikát kaptam a gyakorlataim során, amelyek egyre inkább azt erősítették meg bennem, hogy nem vagyok elég jó tanító.
Az önbizalmam sem lett valami jó...
Mégis, muszáj dolgoznom tanítóként, mert nincs más szakma a kezemben. Hogyan léphetnék túl a rossz tapasztalataimon, kudarcélményeimen? Egyszerűen csak legyek bátor, optimista és szerezzek új élményeket?
23/L
U.I.:Sosem akartam tanító lenni. Rábeszéltek, hogy végezzem el ezt a szakot, mivel nem tudtam mihez kezdjen az életemmel..
Mondjuk ha nem akarsz ez lenni, akkor nem biztos, hogy erőltetni kéne.
Beszélsz nyelveket? Ha igen, máris mehetsz egy csomó másik ehlyre.
Igazból bolti eladóként is több elismerést és fizut kapsz, szóval ha nem szereted a tanítást, egy csomó jobb lehetőséged van.
Még sokminden lehetsz. Nem hátrány egy végzettség.
Mi érdekel szakmán kívül?
Szeresd a gyerekeket, és legyen igényed arra, hogy neveld/tanítsd őket.
Ha ez nincs meg, inkább tényleg csinálj mást.
Angolul beszélek középszinten. Szeretem a nyelveket. Elkezdtem japánul is tanulni.
Igazából szívesen tanítanék óvodában angolt. A korosztály is jobban illene hozzám.
De őszintén szólva semmihez nincs önbizalmam. Lehet, inkább gyárba kéne mennem.
Hát a jpaán pont nem túl piacképes itt Európában:D
Gyár helyett inkább ávlaszd az irodát:D Kényelmesebb, többet fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!