Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ideiglenesen forgalomból...

Ideiglenesen forgalomból kivont autó azonnal elhozható kereskedésből?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy autót,és úgy van hirdetve hogy azonnal elvihető.Lekérdeztem a rendszámot ügyfélkapun,és azt írja,hogy kérelemre ideiglenesen kivonva.Azt tudom,hogy a kereskedők kiszokták vonatni,hogy ne kelljen fizetni amíg áll náluk az autó.Hogy működik a forgalomba visszahelyezés?A kereskedő intézi azt?vagy nekem kell?ettől még elvihető azonnal?egyáltalán egy komplett vételt leírna nekem valaki ebben a helyzetben?

2023. márc. 2. 21:07
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
19-es,köszönöm a segítséged. melyik biztosítót ajánlod?ugye ezt neten kb 5 perc alatt meg tudom kötni?
2023. márc. 3. 10:50
 22/22 anonim ***** válasza:

#21 Nem #19 vagyok, nekem Allianz van, de úgy kötöttem, hogy simán rágugliztam, megadtam az adataim, és ajánlott egyet a gyűjtőportál, amelyik a legkedvezőbb. Pl. biztositas.hu

És igen, meg tudod kötni a neten 5 perc alatt, nekem a pdf-et 1 órán belül küldte, de elvileg a rendszerbe egyből bekerülsz.

Ezt semmiképp ne sumákold el, ha neadjisten koccansz hazafelé, az adás-vételi percpontossága miatt fontos.

A kereskedő az alatt, hogy igény esetén elintézi neked a papírokat azt értette, hogy kifizeted, és helyetted elintézi pár nap alatt az átíratást, amikor elhozod, akkor már a Te neveden lesz a forgalmi. Persze ezzel nem kötelező élni. Apám most vett motort, neki úgy volt kényelmes, hogy egyszer elment, kifizette, aztán a kereskedő elintézett mindent, lecserélte a gumikat és elvitte egy rokonunkhoz, ahonnan elhozta akkor, amikor ráért és megint arra járt.

Én úgy vettem, hogy adásvételivel és megkötött biztosítással hazavittem, aztán a következő héten csináltattam magamnak eredetvizsgát és mentem be a kormányablakba. Mindkettő járható út.

2023. márc. 3. 11:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!