Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valamilyen eredetű hiba...

Valamilyen eredetű hiba okozhatja azt hogy maguktól elkezdenek villogni az indexek ?

Figyelt kérdés

2017-es Nissan Qashqai 1.6 benzin

Valamilyen eredetű hiba okozhatja azt hogy maguktól elkezdenek villogni az indexek ? Ajtó nyitáskor és bejutáskor a leggyakoribb ez a jelenség hogy a semmiből elkezd az összes index villogni, majd pár perc után megunja és abba hagyja. Volt már olyan is hogy menetközben a semmiből kezdte ezt el csinálni hogy minden index villogásba kezdett, olyan is előfordult hogy a villogást úgy tudtam leállítani hogy valamilyen gombot megnyomtam pl klíma kapcsoló vagy sávtartó kapcsoló és akkor abba hagyta. Nem értem egyszerűen ezt az egészet hogy miért produkálja ezt az autó. Egy márka szervizet mindenképp felfogok hívni de elsőkörben perpillanat itt érdeklődnék hogy tapasztalt e már valaki esetleg ilyet ?

2023. febr. 27. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
A hírhedt Renault elektronika. Hiszed vagy sem, ezek már teljes mértékben Renault-k. Autó villamossági lehet hogy tud vele kezdeni valamit.
2023. febr. 27. 22:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Arra tudok tippelni hogy van benne olyan elektronika, ami erős fékezésre villogtatja az indexeket,és az bolondult meg
2023. febr. 27. 22:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Vegyél bmw-t , abba nincs is index.

1. ilyen a válaszod !

2023. febr. 28. 06:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Van riasztód, ami ki-bekapcsoláskor villogtat?

Azzal lehet gond, vagy amit a 2-es ír.

Márkaszervizbe csak garanciával vidd. Amúgy egy jó autóvillamost keress.

2023. febr. 28. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!