Főzi a vizet az autóm..Mi a probléma??
Cseréltünk termosztátot,vízpumpát, át mosattam a motort és a komplett vízrendszerét, és ugyan úgy fent áll a hiba .
Ha rá adom a fűtést akkor marad 90fokon.
Szervízbe el vittem mert nem tudták meg mondani sehol mi a peobléma,ők azt mondták szerintük hengerfej probléma.
Kb. 4 hónapja csinálja ezt, azóta le mentem vele min.6000km innen Szabolcsból voltam már így Pesten vele 2x és így használom azóta folyamatosan megy a fűtés.
Munkatársam szerint ez nem hengerfej probléma mert ennyi idő alatt meg adta volna magát , neki 2 hétig bírta , közbe fogyott is a víz belőle viszont nekem meg nem
Jót ír a2., nekem teherautónál volt ilyen
Kivettük a coolert és ott volt vastagon telerakodva a hűtő, légy, bogár, szalmaszál meg por.
Kimostam és aztán tettem elébe szúnyog hálót, sose melegedett többé a normális fölé.
Biztos hogy hűtővíz kell bele?
Nekünk anno volt egy autónk, amibe olyan hűtőfolyadék kellett ami 140 fokig stabil.
Az autó úgy lett tervezve, az elektronika csak akkor kapcsolta be a ventit ha 110 fokos lett a hűtőfolyadék.
Persze mielőtt ez kiderült mi is nyomattuk a fűtést maxon nyáron 40 fokban a dugóban...
"Az autóm egy 2005-ös fiesta 1.3 duratec motorral szerelt"
Az egy király autó, szuper motorral. :-) Nekem is az van. 2002-es. Nemrég raktam rendbe a hűtőrendszerét és azóta szuper.
Magad akarod megcsinálni vagy rá vagy szorulva a szerelőkre? Csak azért kérdezem, mert a két esetben más a teendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!