Ford Mondeo (2003) vélemények?
Figyelt kérdés
A 1999cm3 motorral. Tapasztalatok?2023. febr. 20. 08:42
2/9 anonim válasza:
20 éves autó kitudja hány tulajjal, kitudja ki hogyan taposta szét a lelkét. Biztos nem egy rossz autó, de egy 20 éves autótól ne várj sokat.
3/9 anonim válasza:
Meg kell nézni, le kell kérni az adatait, át kell vizsgálni
Ha jó és jó áron van, vedd meg, ha szét van taposva, hagyjad
4/9 A kérdező kommentje:
Tudom hogy 20 éves. De úgy értem, ha jó állapotú megéri megvenni? Nem betegágy? Így értettem.
2023. febr. 20. 09:48
5/9 anonim válasza:
Csak a duratorq tdci-ket kerüld messzire. Azon kívűl nincs vele több baj mint bármi más autóval.
6/9 anonim válasza:
20éves oké, és? Fontosabb maga a konstrukció és még ennél is fontosabb az állapot. Például ha valaki elmúlt 40éves akkor már elkell temetni vagy mi a f@szom? Vissza térve a kérdésre, elég problémás típus. Csak akkor vedd meg ha nincs rohadás, jó állapotban van és elfogult vagy.
7/9 anonim válasza:
Mondeot inkább ne, benzinesben se az igazi, kotla dizelben meg aztán tényleg fekejtosek. Az első generációs mondeok még xarabbak, az újabbak ezekkel az eko boost trágya rakasokkal meg még inkább. Írom ezt úgy, hogy két Ford is van a családban, csakhogy az egyik apám Fusion-ja, az enyém meg Fiesta. De ezek megbízható Ford típusok ellentétben a Mondeo generációkkal...
8/9 anonim válasza:
#7 Az mk4 mondeo bevált típus psa dízellel. Mondjuk ez az egy jó amiről tudok….
9/9 anonim válasza:
Mk3-as Mondeo-m van 2.0TDCI-vel, 131 lóerővel. 240.000 km van benne, és semmi nagyobb probléma sem volt vele idáig. Gyári turbóval, 200.000km-nél volt kuplung és kettőstömegű cserélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!