Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan szoktatok autóalkatrész...

Honnan szoktatok autóalkatrészeket rendelni? Autodoc-ról vélemény?

Figyelt kérdés

2023. febr. 19. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
45%

Csak és kizárólag kovácsautó...

Ha esetleg valami csoda folytán nem tudnak valamit beszerezni akkor Kauffer.

Autodoc vélemény? 30-40%-al drágább mint a KovácsAutó.

Még mindig jobb mint Bárdi vagy Unix ahol, 100-150%-al drágább minden mint a kovácsautónál.

2023. febr. 19. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon sok alkatrészt az autodoc-ról rendeltem.Azért,mert ott volt a legolcsóbb.Olajat pl.nem ott veszek,mert ott drágább.De kettőstömegű lendkerék,kuplung szett itt volt a legolcsóbb.
2023. febr. 19. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Kovácsauto, illetve zsu.hu ahonnan szoktam rendelni
2023. febr. 19. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Én pl.kovácsautó-tól még soha semmit nem rendeltem,mert minden olcsóbb volt máshol.Cikkszám vagy tipus alapján ki kell nyomozni,hogy az adott alkatrész hol a legolcsóbb.Lehet valamelyik oldalon pont akciós.
2023. febr. 19. 15:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyszer kipróbáltam az autodocot. Árban nem spóroltam nagyon sokat, kb árában adták a cuccokat, mert valami "black freeday" akció volt. Cserébe vártam rá, majdnem 3 hetet.

De nem volt sürgős, inkább csak kíváncsiságból rendeltem.

Azóta is látom, hogy sokszor jön mobilappon értesítés, hogy "hatalmas 41%"-os kedvezmény van. Arra rájöttem, hogy ez ilyen marketing beugrató kedvezmény. Kb 10%-kal adják olcsóbban, mint amikor semmilyen kedvezmény nincs. A "kivételes, csak ma" kedvezmény meg két nap múlva megint van.

Szóval alternatívának jó, de annyira nem vagyok elájulva az áraiktól.

Ha valami kell, jó áron és még sürgős is, akkor zsu.hu. Az egyik üzletüktől 10 percnyire lakom. Sok minden van polcon, ami meg nincs, az sokszor legkésőbb másnapra ott van. Árban kb autodoc szint, közel sem Bárdi/Unix. Sok mindenre van árgarancia.

A Kauffer is jó, csak az nekem nagyon kiesik.

A szegedi Kovácsautó meg pláne. Az maximum futárral kiszállítva jöhetne szóba. De ha a futárköltséget is hozzászámolom, már nekem nem éri meg.

2023. febr. 19. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!