A febi bilstein autóalkatrészek mennyire jók, vagy nem jók?
Futómű alkatrészben teljesen jó, de pl. motorikus alkatrészt nem tőlük vennék.
Attól függ mit akarsz.
Ha megnézed alkatrészes webáruházak kínálatát, a Febi általában az egyik legolcsóbb márka.
Ebből már lehet arra következtetni, hogy nem egy csúcsminőség. Nem mondanám a legeslegaljának, de ne számíts prémium minőségű cuccokra!
#3 Az árazást hagyjuk szerintem, mikor pl. az enyémre az A.Z. fékbetét drágább, mint a Samko, sőt, még a Textarnál is csak egy ezressel olcsóbb. Közben meg a Brembo kb. mindennél drágább, pedig a hétköznapi átlag autókra már pár éve csak fost gyártanak és csak a Brembo nevet fizeted, nem a minőséget.
Illetve pl. Unixnál van ilyen "gyári minőség" és "normál minőség" írva a márkák mellé, hát az is csak annyit jelent, hogy mely márkák fizetnek extrát az Unixnak, hogy az prémiumnak hívja őket. Mikor az A.Z.-t (ami köztudottan csak egy selejt-újracsomagoló márkája az Unixnak) gyári minőségnek hívja, akkor szerintem nincs miről beszélni...
A Febi az egyik legjobb ár/érték arányú márka futómű alkatrészekben. Ha kell egy összekötő, kitámasztó, stabpálca... akkor az a legjobb választás. Nem a legjobb minőség, de a legjobb ár/érték arányú, ami normál használat mellett ugyanúgy kibír jópár évet, mint a prémium.
"Az árazást hagyjuk szerintem, mikor pl. az enyémre az A.Z. fékbetét drágább, mint a Samko..."
#4 Érdekes, mert az én autómhoz az ATE szett sokkal drágább volt, mint a Ridex is hasonlók. Ezek szerint biztos azért mert rosszabb... :D Ez alapján gondolom a teszkós párizsi is jobb lehet a kaviárnál.
Futóműalkatrészek terén én maradok a Sachsnál, ami az autómhoz a gyári beszállító is. Nem a legolcsóbb az tény. Ha valaki csak pár évre tervez az autójával, utána úgyis cserélgeti, akkor lehet valóban jobban megéri valami budget kategóriájú alkatrész. "Majd úgyis a következő tulaj szop vele" alapon. De hosszú távon nem biztos, hogy a drága a drágább.
Unix/Bárdiban én még az életben nem tudtam venni semmit. Horror áraik vannak. Kb dupla áron adnak mindent, mint máshol. A szerelői 50% kedvezménnyel érhető el a máshol általános normál ár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!