Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyik autóalkatré...

Szerintetek melyik autóalkatrészes oldal a legolcsóbb?

Figyelt kérdés
Általába a Kovács Autó szokott lenni a legolcsóbb, pedig van az Unixnál céges maximális kedvezményes kártya asszem48,5%,de még így is drágább mint a Kovács Autó.A Bárdihoz nincs kedvezmény az a legdrágább. Esetleg vannak maszek autósboltok ott találtam ritka cuccokat jobb áron.
2021. okt. 26. 06:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Bárdi
2021. okt. 26. 06:17
 2/12 anonim ***** válasza:

Az, bárdi...1-es, csak oda járj életed végéig.

KA tényleg a legolcsóbb, de van néha akció, meg beragadt áruk, stb más cégeknél. Na a bárdinál ilyen biztos nincs, talán a legdrágább.

Unix is egy fing, a kedvezményeivel együtt.

2021. okt. 26. 06:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Persze ki ne találd már, hogy az Unix féláron drágább, mint a Kovács. Persze az tény, hogy az Unix a legdrágább, de most azt akarod előadni, hogy dupla áron dolgoznak a Kovacshoz képest, ami nevetségesen nagy marhaság.
2021. okt. 26. 07:07
 4/12 A kérdező kommentje:
Pedig úgy van nézd meg az árait nyugodtan...
2021. okt. 26. 07:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Zsu.hu.

Általában a Kováccsal és Kaufferrel fillérre azonosak az árai. Nagy előny, hogy van árgarancia. Azaz ha kinézel valamit a neten, ami Kukutyinban olcsóbb lenne, ha nem lenne a borsos szállítási költség és hivatkozol rá, akkor ott is megkapd annyiért helyben.

2021. okt. 26. 08:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Zsu.hu-tól, és Kovácsautó-tól szoktam én is rendelni. Olajt/szűrőket még olajwebshop-ról. Izzókat Lumenet-ről, ha van épp jó kedvezmény.

Bárdit/Unixiot sem kell fikázni. Azoknak az az előnyük, hogy szerelő kedvezménnyel megrendeli, és aznap vagy másnap már lehet is beszerelni. Ha mégsem jó az alkatrész, gyorsan kicserélik.

Országosan raktárakat, és szállítmányozó flottát fenntartani sem olcsó.

2021. okt. 26. 09:02
 7/12 krwkco ***** válasza:
59%
Én szeretem a Cromax-ot is. Ott széles skála van az utángyártottól a gyáriig. Az azonos minőség jóval olcsóbb, mint a Bárdi kedvezmény nélküli árai.
2021. okt. 26. 09:14
 8/12 anonim ***** válasza:

autodoc.hu, de mobiltelefonos alkalmazásból (ott mindig jobb kedvezmnény van!)

Ki kell várni a jó időt, mert 20%-tól 40%-ig vannak kedvezmények minden héten. 40 ezer fölött ingyenes a szállítás.

2021. okt. 26. 09:33
 9/12 krwkco ***** válasza:
59%

A Cromax-nál azt is meglehet tenni, hogy ha nem tudom előre, hogy mit kell cserélni, akkor többféle alkatrészt is megveszek (pl. kuplungtárcsa, szerkezet, kinyomócsapágy akár külön és készletben is) és amelyik nem kell, azt kibontatlanul visszaviszem az üzletbe, ahol átvettem. És visszakapom az árát. Sokfelé van üzletük és így nincs szállítási költség, meg várakozás a pénzre.

2021. okt. 26. 09:40
 10/12 anonim ***** válasza:
#9 Csak szerintem nem túl széles skálájú az alkatrész kínálat. És szinte minden esetben várni kell rá. De nem rossz, bár az eladók stílusával akadnak néha gondok. De ez a Bárdinál is...
2021. okt. 26. 09:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!