Szerintetek melyik autóalkatrészes oldal a legolcsóbb?
Az, bárdi...1-es, csak oda járj életed végéig.
KA tényleg a legolcsóbb, de van néha akció, meg beragadt áruk, stb más cégeknél. Na a bárdinál ilyen biztos nincs, talán a legdrágább.
Unix is egy fing, a kedvezményeivel együtt.
Zsu.hu.
Általában a Kováccsal és Kaufferrel fillérre azonosak az árai. Nagy előny, hogy van árgarancia. Azaz ha kinézel valamit a neten, ami Kukutyinban olcsóbb lenne, ha nem lenne a borsos szállítási költség és hivatkozol rá, akkor ott is megkapd annyiért helyben.
Zsu.hu-tól, és Kovácsautó-tól szoktam én is rendelni. Olajt/szűrőket még olajwebshop-ról. Izzókat Lumenet-ről, ha van épp jó kedvezmény.
Bárdit/Unixiot sem kell fikázni. Azoknak az az előnyük, hogy szerelő kedvezménnyel megrendeli, és aznap vagy másnap már lehet is beszerelni. Ha mégsem jó az alkatrész, gyorsan kicserélik.
Országosan raktárakat, és szállítmányozó flottát fenntartani sem olcsó.
autodoc.hu, de mobiltelefonos alkalmazásból (ott mindig jobb kedvezmnény van!)
Ki kell várni a jó időt, mert 20%-tól 40%-ig vannak kedvezmények minden héten. 40 ezer fölött ingyenes a szállítás.
A Cromax-nál azt is meglehet tenni, hogy ha nem tudom előre, hogy mit kell cserélni, akkor többféle alkatrészt is megveszek (pl. kuplungtárcsa, szerkezet, kinyomócsapágy akár külön és készletben is) és amelyik nem kell, azt kibontatlanul visszaviszem az üzletbe, ahol átvettem. És visszakapom az árát. Sokfelé van üzletük és így nincs szállítási költség, meg várakozás a pénzre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!