Szerintetek melyik autóalkatrészes oldal a legolcsóbb?
Cromax-szal nekem az a bajom, hogy jó pár éve megszűnt a helyi bolt. Így állandóan várni a futárt és fizetni a borsos szállítási költséget már nem olyan jó buli.
Volt már, hogy gyári cikkszám alapján rendelt alkatrész helyett mást küldtek. Budán voltam személyesen a boltjukban. Valóban nem volt túl kedves az eladó.
Zsu.hu-nál is szó nélkül visszaadták már nekem a még be nem szerelt alkatrész árát. Sőt volt olyan, hogy rendeltem valamit, de miután a kezembe fogtam derült ki, hogy nem pont arra gondoltam. Ebből sem csinálnak problémát, szó nélkül visszáruzzák, indokolni sem kell. Olyan is volt, hogy az egyik rendelt tétel helyett mást küldtek. Elismerték, hogy az ő hibájuk és másnapra teljesen ingyen utánam küldték futárral. Nekem csak pozitív tapasztalatom van velük.
Tetszik ez a kérdés, ez még nekem is hasznos, úgy néz ki van 1-2 bolt amit még nem ismertem :D
Az unix-bárdiál nem is igazán az árut fizeted meg hanem azt hogy aznap, de legkésőbb másnap 100% hogy ott az áru, na már most magánemberként tőlük rendelni totál értelmetlen.
Ahonnan én szoktam rendelni autodoc-cromax-zsu ezek egész olcsók, bár a cromax-nál nagyon kicsi a kínálat.
KA-t még nem próbáltam, majd ha kell valami megnézem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!