Melyik az az autó, amelyik elérhetetlen számotokra, de jó lenne, ha lenne egy olyanotok?
Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 15:47
11/20 nemaRendőrség válasza:
Az igazi kispéniszű sárga hummer szerintem mindig gyönyörű volt.
Ha nem is az ára miatt, de az elveim miatt nem venném meg. Egy ilyen nagy dög több káros anyagot bocsát ki egy nap alatt mint a Mátrai erőmű éves kvótája
12/20 anonim válasza:
Hát csessze meg ez az egész ország, de én már annak örülnék, ha egy alsó-középkategóriás új vagy max 5 éves autót meg tudnék venni. Céges 5 éves Focus használtam 4+ millióért megy. 3 alatt vette a cég mint kifutó típust néhány éve.
13/20 anonim válasza:
Egy Renault Clio V6 Phase 2-öt.
14/20 anonim válasza:
Egy ilyet elfogadnék. Külsőre semmi extra, de bárkinek meg lehet mutatni, hogy megy ez ha kell :D
15/20 anonim válasza:
Talan egy McLaren P1. Annyi szep auto van, hogy nem tudnam azt mondani, hogy a legjobban tetszik, de jelen eletkorulmenyek kozott nem latom a lehetoseget, hogy barmikor is egy ilyen tulajdonosa lehetnek.
17/20 anonim válasza:
Egy felújított 1970-es Chevrolet Nova. Amilyen a Halálbiztos című filmben volt. Nem érdekelne a fogyasztása.
18/20 anonim válasza:
#13 Ha már Renault Clio, akkor az 1. generációnak a Williams-es limitált kiadása. :D Nem egy V6, de mocsok jól néz ki és szedi azért a lábát az a felhúzott 2.0. :D
19/20 Szolovjov válasza:
Wartburg 353. Már nagyon elszálltak az árai. Imádom a 2 ütemű ,,Waresz"-t.
20/20 anonim válasza:
18/19
Azt a verziót is bármikor megvenném de a phase 1-2 nagyon brutál a farmotoros V6-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!