Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes motorvédőt rakatni az...

Érdemes motorvédőt rakatni az autó alá?

Figyelt kérdés

Az enyém alatt vagy nincs vagy valami kisebb mert ki lehet látni a motortérből az útra.Milyet érdemes az olcsóbb műanyagot vagy drágábban fémet?

[link]

[link]

2023. febr. 15. 11:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

#9: A kérdés az volt, hogy fém vagy műanyag, mindkettőre reflektáltam...

2023. febr. 15. 14:49
 12/19 anonim ***** válasza:
67%
Utcai közlekedéshez teljesen fölösleges.
2023. febr. 15. 14:54
 13/19 anonim ***** válasza:

Egy rakás autón van gyárilag, megvédi a motorteret a beáramló szennyeződésektől kavics felverődésektől, a környezetet az esetlegesen szivárgó folyadékoktól, és csökkenti a légellenállást, amit pályán megköszönsz neki ; kevesebb szélzaj, kisebb fogyasztás.

Szóval nagyon is van értelme.

2023. febr. 15. 16:38
 14/19 A kérdező kommentje:

11/

Benéztem bocsi

2023. febr. 15. 17:12
 15/19 A kérdező kommentje:

13/

Egy kis alap vêdő van fent egy bizonyos részen. Egyébként elég lehet a műanyag vagy háromszor annyiért inkább fémet vegyek?

2023. febr. 15. 17:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Felesleges a fém, a nagyobb gyártók még a drágább modelleikre is műanyagot tesz, az is teljesen jó, a fém csak felesleges súly, plusz ha rögzítési baja van szerintem nagyon csúnyán zöröghet.
2023. febr. 15. 17:39
 17/19 A kérdező kommentje:

16/

Utángyártottat találtam csak műanyagból,az is lehet jó?

2023. febr. 15. 20:24
 18/19 anonim ***** válasza:
52%

"beáramló szennyeződések" -a por ugyan úgy bejön.

"kavics felverődés" -egyébként sem tud a kavics felverődni, mert a doblemez kizárja a kereket a motortértől.

"szivárgó folyadékok" a világ legdrágább autóján sincs cseppmentesen záró fenéklemez.

Erről ennyit.

2023. febr. 15. 21:45
 19/19 A kérdező kommentje:
Elég jó áron találtam műanyag védőt alulra a fém az kicsit túl van árazva meg még egy két dolog zavaró vele kapcsolatban.Nekem az előző autómon volt védőlemez alul azért nem volt annyira koszos a motortér még 9 évesen sem.
2023. febr. 15. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!