Érdemes megvenni az ilyen autót?
Figyelt kérdés
Bemutató autó volt, azért ilyen kevés a km benne. Még 6 millió sincs, és kapnék egy szinte új autót.
#Suzuki Kizashi #bemutató autó
2023. febr. 14. 15:33
1/11 anonim válasza:
Persze, ez stabilabb még az új sport swiftnél is, mert van súly és normális tengely táv is.
2/11 anonim válasza:
Nem vagyok suzuki fan, de tekintetében annak hogy 6 millió egy új 2.4 faékbenzin sedan, eléggé csábító vétel. Mostani újautó árak mellett ezt olyan 16-7 millióba mérnék.
3/11 anonim válasza:
Nézőpont kérdése, az egyik autó átvizsgálós azt mondta, hogy az sem jó, ha még sosem volt üzemmeleg. Konkrétan nem volt használva az autó 10 évig, előtte érdemes lenne átnézetni mindenképp, suzukis csoportban megkérdezni a véleményeket.
Személy szerint én ennyi pénzért ilyen ízléstelen autót nem vennék, akkor már egy Mazda 3 Sedan verizót, 2.0 literes 120 vagy 165 lovasat.
4/11 anonim válasza:
ez mazda 6os vetélytársa . néztem én is ezt a példányt 5m ajánlottam érte vagy teljes ár de injektor és üzemanyagtank csere vagy tisztítás de nem mentek bele így vettem 4.6m egy fehér 130ekm futott kéziváltósat
5/11 anonim válasza:
érdemes megvenni...ez az egyik legjobban sikerült suzuki...sajnos az ára a felszereltség, és a tudása miatt horror volt,ezért nem hozatak belőle..ami elfogyott, aztán kész.
Szervizben még egyik sem volt.
6/11 anonim válasza:
Kizashi az jóság!!!!
Szerintem éri. :)
8/11 anonim válasza:
Nem tudom milyen felhasználásnak vannak ezek kitéve, de ha néha be van indítva, akkor konkrétan semmi hátránya nincs annak hogy bemutató autó volt. Max. annyi, mint egy új autónál, hogy neked kell bejáratni. Ha bármi esztétikai hibája is van, az látszik. Jó vétel.
9/11 anonim válasza:
Azért egy tíz éves autót szinte újnak nevezni. Inkább alig használt idősebb fajta autó ez, de nem majdnem új és nem is újszerű, ahogy a hahun hazudják/írják ki.
10/11 A kérdező kommentje:
A 441 km-t futott autó mondható szinte újnak.
2023. febr. 15. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!