Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit lehet tenni egy pofatlanul...

Mit lehet tenni egy pofatlanul parkolo auto eseteben?

Figyelt kérdés
Ha az autom ele parkol be direkt ugy valaki, hogy egyaltalan ki sem tudok parkolni, mit lehet tenni? Szabalyos ez? Rendorseget gondolom ilyen esetekkel nem kell zaklatni 🤷‍♂️
2023. febr. 12. 12:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Rendőrt hívhat az autós, ha nem tud parkolni egy másik kocsi miatt

[link]

2023. febr. 12. 12:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Na ez jòkèrdès..

Esetleg “pòkot”hívni..?

2023. febr. 12. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Én azt tenném, hogy megállítanék egy terepjáróst, azt mondanám neki, hogy itt 5ös nem tudok kiállni légyszi 1méterrel húzd odébb hogy betudjak ülni.
2023. febr. 12. 12:25
 4/7 anonim ***** válasza:
46%

Nálam a kapu elé parkolnak be előszeretettel. Pedig direkt a figyelmetlen autósok kedvéért vettem egy táblát, hogy kocsikijáró, ne állj ide. Kiraktam a kapura. De semmi hatása. Akkor is pofátlanul, akár napokra a kapumba állnak.

Volt már hogy kihívtam a rendőröket, mert dolgom lett volna az autóval és mennem kellett volna. Kijöttek, igazoltattak. Majd vakarták a fejüket és az volt az intézkedés, hogy várjam meg amíg elmegy, addig meg hívjak egy taxit vagy vegyek buszjegyet ha nagyon sürgős. :O

Ezzel mint akik jól végezték a dolgukat, részükről az ügy lezárva, visszaszálltak az autójukba és elhúztak.

Nem tudom máshol is így megy-e, vagy ez csak nálunk valami helyi sajátosság. De sok reményt nem fűznék hozzá, hogy valós segítséget kapsz.

2023. febr. 12. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Jogszabály előírja, hogy úgy kell parkolni, hogy a másik parkoló autó el tudjon menni bármikor. Hívni kell a rendőrséget és elszállítják az autót.
2023. febr. 12. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
4: verj le vaskarókat a kapu két oldalára, középre meg egy ilyet: [link]
2023. febr. 12. 12:42
 7/7 anonim ***** válasza:
5: 1-es ben levő cikk írja, hogy megbüntetik, de elszállítani nincs joguk
2023. febr. 12. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!