Miért nem állítod be a fényszórót?
Nagy tudomány nem kell hozzá, lámpánál állva pl simán látni, amikor agyonvakítod az előtted állót, mert a tetejét is világítod.
De a parasztját nem érdekli.
Mint ahogy az sem, hogy vasúti átjáróban lekapcsolja, pláne a fos kisteherrel, amivel megáll az ember mögött.
Igen, ilyen hulladék szaremberek vannak az utakon.
#13 Először is, azt senki sem vitatja, hogy a halogén fénye gyengébb, de ha te nem látsz velük, akkor lehet meg kellene látogatnod egy szemészetet, mert nem csak az izzókkal van ott probléma. Másodszor pedig, lehet nem vagy tisztában vele, de a xenon is ugyanolyan halogén izzó, mint a H4-H7, csak tízszer annyiba kerül, cserébe viszont ugyanúgy megvan benne a halogének összes hibája, szóval az égvilágon semmivel sem jobb.
Ha mindenáron a halogén izzókba akarsz rúgni, akkor először győződj meg róla, hogy neked nem olyan autód van, amiben szintén halogén van. Vegyél egy LED lámpatestes autót, utána beszélgethetünk, addig meg ülj szépen vissza.
#10, nem szégyen, ha valamiről nincs információd. Senki nem úgy születik hogy mindent tud. Meg kell tapasztalni.
De miért írsz marhaságokat, amiről süt, hogy lövésed nincs a témáról, mert soha nem volt még ilyened?
Mint írtam aktív kanyarkövető adaptív xenonom volt. Egy-egy imbuszos csavarral lehetett a függőleges és vízszintes helyzetet állítani. Az az 5-ös imbuszkulcs olyan "valag pénz"?!
Ha elromlik, arról tudni fogsz. Azonnal hibaüzenetet kapsz a képedbe. Mind a xenonnál mind a lednél ilyenkor a szintező biztonsági okokból a legalacsonyabb állásra rakja a fényszórókat. Tehát abból is észreveszed, hogy valami nem oké, hogy magad elé világít a lámpa és nem látsz semmit.
Gyári led, xenon mind így működik. Ha nem így működne típusengedélyt sem kapna az autó.
Az utólagos mókolásokat, automata szintező nélküli utólagos xenonokat, halogén helyére berakott kínai ledeket ne keverjük ide! Az teljesen más téma.
Ezek szerint én sosem állítottam mert csak eztet tekergettem.
az én szar japó autómban a műszerfalról lehet állítani a fény magasságát..figyelem az előttem lévőt, vagy az úttestet, hogy véletlenül se vakítsak...ehhez nem kell sem szerelő, sem csavarhúzó, csak odafigyelés..
Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!