Rsturbo1981 kérdése:
Fényszóró 2k lakk mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Becsiszoltam a fényszórókat,zsírtalanítottam,majd 2 rétegben lefújtam,de feltámadt a szél és televerte porszemcsével,kérdés,ha holnap átcsiszolom megint 2500 vizes csiszpapírral ráfújhatok megint 2 réteg lakkot, vagy már nem lenne víztiszta?2023. jan. 21. 12:38
1/4 anonim válasza:
Ezt nem ilyenkor télen kellene csinálni és nem kint a szabadba főleg a lakkozást. Ha nincs garázs meg semmi akkor búrákat szereld ki az autóból, vidd be egy helyre ahol nincs szél, hideg, meg por és ott normálisan csiszold le, polírozd fel, fújd le szépen hagyd hogy megkössön szépen keméynre és ha kész akkor szereld vissza.
2/4 anonim válasza:
Kicsiszolod belőle a szemetet, vizes csiszpapírral, és visszapolírozod a lakkot hogy ismét átlátszó legyen..
3/4 anonim válasza:
Holnap ne csinálj vele semmit, várd meg míg legalább 15 fok lesz. Gondolom a használati utasítást sem olvastad el, ott le van írva hogy minimum hány foknak kell lennie (általában 15) és pormentes helyen kell csinálni.
4/4 A kérdező kommentje:
Azért ,hogy mindenki megnyugodjon garázsba csináltam kb 20 fokba,de mivel nem akartam megfulladni a lakktól így nyitott ablak mellett csináltam,de közbe rám nyitottak és huzat lett ,így került bele por szemcse nem vészes ,de engem zavar.A flakon ,azt írja 9 óra múlva polírozható ,vagy még holnap újrafújhatom ,mert addigra döglik meg a spray.Kérdés két opció közül ,melyik legyen ,idáig 1 voks a polírra.
2023. jan. 21. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!