Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem állítod be a fényszó...

Miért nem állítod be a fényszórót?

Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 05:56
A kérdező szavazást indított:
Neked van alacsonyan a tükröd
Hepehupás az út
Ne nézz a fénybe
Pézbe kerül
Te állítsad be, nekem
Új autó ne szoljá be
Vasárnap van
23 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Éééén? Nincs is autóm.
2023. febr. 12. 06:11
 2/30 A kérdező kommentje:
A biciklilámpád meg villogóra állítod. Ugyeugye.
2023. febr. 12. 06:16
 3/30 anonim ***** válasza:
85%

Mert bunkók az emberek, azért.

10-ből 3 fényszórója minimum nincs beállítva. És kivakítja a többi közlekedő szemét.

2023. febr. 12. 06:24
 4/30 anonim ***** válasza:
80%

Az autószerelők se hajlandóak ám ugymond a fényszóróállítást végrehajtani...

Anno például a müszaki vizsgakor mindig megnézték hogy jól be van-e állítva a fényszoró, és ha kellett állítottak rajta(20-30 évvel ez előtről beszélek)

Ma már szarik bele a tulaj is, és a szerelő se akar ezzel bíbelődni, mert egyrészt hülye hozzá másrészt időbe tellik neki és az idő pénz:)

2023. febr. 12. 06:30
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem volt össze törve az autó vagy cserélva a lámpa akkor nem kell azt állítgatni.

Rosszul pattintják be a helyére az égőt vagy maga az égő nyomorék.

2023. febr. 12. 07:03
 6/30 anonim ***** válasza:
73%
Én beállítom. Az átlag proli autós meg nem is hallott ilyenről hogy beállítani, szerinte az csak világít és kész.
2023. febr. 12. 07:36
 7/30 anonim ***** válasza:
93%
A logikus válaszlehetőség hiányzik, az átlagautós azért nem csinálja meg, mert nem is tudja, hogy probléma van vele, nincs neki jól beállítva. Ennyi.
2023. febr. 12. 07:49
 8/30 anonim ***** válasza:
24%

#4 A szerelő mégis honnan tudja, hogy neked rosszul van beállítva? Talán neked kellene szólni, hogy nem jó és kérsz egy beállítást. Ja hogy az már neked nem felel meg, mert akkor fizetni kell a munkáért? Értem...

"időbe tellik neki és az idő pénz"

Igen, ezért kell azt neked kifizetni. Ha ingyen akarsz valamit, akkor a hajléktalanszállókat keresd fel, ne pedig a tisztességes dolgozó emberektől várj alamizsnát.

"hülye hozzá"

Lehet hogy neked meghaladja a képességeidet az, hogy egy csavart jobbra-balra tekergess, de nem mindenki ilyen szellemi fogyatékos.

2023. febr. 12. 08:05
 9/30 anonim ***** válasza:
93%

Ezt most nem értem... Led-mátrix, a led szegmenseket nem tudom kívülről házilagosan kézzel állítgatni. Azt se hiszem, hogy a gyárban rosszul állították volna be és a forgalomba helyezéskori átvizsgáláskor ez ne derült volna ki. Vagy hogy ennyi idő alatt magától elállítódott volna.

Előző autóm adaptív xenonos volt. Ez menet közben dinamikusan állítgatja magát, de az alaphelyzetre volt egy vízszintes és egy függőleges irányú állító imbuszos tekerő a lámpatest hátulján. Azon volt hogy állítottam.

2023. febr. 12. 08:16
 10/30 anonim ***** válasza:
67%

#9 ez igy van, a xenonos automatikusan állítgatja magát, amig el nem romlik, na olyankor van az hogy vakítod a többi autóst...

A ledes lámpa is meg csak addig világít helyesen amig el nem mozdul, tönkre nem megy.

Anno a sima halogén lámpáknál csavarhúzó kellett a fényszoró állításhoz, a xenonos, és ledes lámpánál sokszor egy valag pénz kell ha valami elromlik

Na ez az amire nem vagytok hajlandóak, kiadni sok ezer forintot azért mert a kis lámpátok nem jó felé világít, és ezért vakítjátok meg az autóstársaitokat!

2023. febr. 12. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!