Megkásásodott hűtővizet, hogyan olvasszam ki?
Tudom, persze fagyálló stb. Szereltem az autót (Skoda felicia), leengedtem belőle a vizet és próbázásig felöntöttem. Aztán nem sikerült túl jól a szerelés, mérges lettem és ott hagytam az autót. Most meg igazán pipa lettem amikor rájöttem a hibákra. Esetleg valakinek ötlet?
Légyszi ne az legyen a legjobb, hogy "majd máskor.."
... és a szétrepedt blokkot hogy fogod "összeragasztani"?
De legalább a szerelés megoldódott, nem kell többet szerelni, mert kuka.
Ha csak kásásodva van, mert annyi fagyállóv olt benne akkor nem nyomja szét a blokkot.
Nekem egyszer belekásásodott mert kevés volt a fagyálló. útközben tűnt fel hogy melegszik.. vettem egy liter töményet egy kúton, kicsit rátöltöttem belőle mert ki lehetett nyitni a radiátort, aztán mikor visszahűlt annyira hogy ne legyen gond, továbbmentem a célig, szerencsére nem melegedett nagyon túl a második szakaszban sem, ott egy mélygarázsban állt pár órát, és kiolvasztotta magát, hazafele nem volt gond. optthon mnásnap meg leengedtem a hűtőfolyadékból, és rátöltöttem a maradék 7-8 deci tömény fagyállót. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!