5x buktam meg Debrecenben forgalmi vizsgán. Mit tartalmaz a PÁV vizsga? Milyen kérdések lesznek?
Nem kérdések lesznek. Tesztek lesznek. Pl. monotóniatűrés (ez általában olyan teszt, hogy hosszasan mindig adott alakzatra kell rámutatni, ahogy a neve mutatja, egész uncsi dolog), perifériás látás, reakcióidő stb.
Ha csak nagyon, de nem extrémen vagy átlag alatti emberi lény, át fogsz menni rajta. Csupán azt tesztelik, hogy biológiai vagy pszichés okokból teljesen alkalmatlan vagy-e a járművezetésre, vagy van-e még remény. Nem vicc, tényleg ezt tesztelik, én még olyanról nem hallottam, hogy valaki a PÁV miatt ne kapott volna úrivezetői (B vagy A) jogosítványt.
Ha nagyon cinikus akarnék lenni, azt mondanám, hogy a PÁV-on letesztelnek minden készséget, ami ahhoz kell, hogy életedben egyszer kirakj egy 1000 db-os kirakót. :D
Nem,nem gondolnám,hogy alkalmatlan lennék rá,mert az 5 bukásból kb. 2x voltam igazán hibás. Aki vizsgázott mostanában Debrecenben azt tudja,hogy az egész egy nagy lehúzás. :D
Köszönöm a válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!