Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autók vannak, amik...

Milyen autók vannak, amik forgalmi szerint húzhatnak 3,5 tonnás trélert?

Figyelt kérdés
Én a Nissan patrolt, illetve a Mercedes ml t ismerem. Ezeken kívül?
2023. febr. 5. 18:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Pajero?
2023. febr. 5. 19:54
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
IFA.
2023. febr. 5. 20:12
 3/6 anonim válasza:

én a patriotban és az ml merciben is kételkedek.

ford tranzit 90t350-et használok és a 2,2tonnás vonóhorogra is irigykednek. men hinném, hogy személyautóra tennének ennél nagyobbat, nem is húzhatsz B-jogsival olyat.

persze a már említett ifa esetleg volvo fh húzhat ennél nagyobbat is de azok teherautók.

illetve láttam már nyerges sprintert, tranzitot, de azok se személyautók minimum c vagy b+e

2023. febr. 5. 23:59
 4/6 anonim ***** válasza:
De van olyan ml merci amibe bitang nagy motor van és ugye nyomaték köbcentiből lesz.
2023. febr. 6. 00:38
 5/6 anonim válasza:
bocsi tényleg álomvilágba éltem eddig, de szerintem 3,5t fölött nehézpótkocsi, teherautó kell.
2023. febr. 6. 01:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Tudtommal csak a w163as ml mercik húzhatnak 3.5 tonnát ha úgy lett a vonóhorog papirozva.
2023. febr. 6. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!