Hülye vagyok ha valamennyivel drágábban ragaszkodom autóvásárlásnál dolgokhoz?
9/
Egy két dolog híján full extra.
12/
Csak ismerősök elbizonytalanítanak folyton,hogy jóval több kilométerrel igaz pl tolató radar nélkül pl de pár százezerrel olcsóbban meg tudnám venni.
14/
Mondjuk igen nem mindenkinek ugyan az számít mint pl ismerősöknek ők másképp vesznek autót vagy sokszor rövidebb távra vásárolják én viszont hosszúra szeretném.Vagy ők pl felsőbb kategóriásban gondolkodnak,meg nekik jó ha mondjuk 300000km is van az autóban.
16/
Látod te úgy gondolkodsz én meg így.Én nem vagyok híve a cserélgetésnek inkább vigyázok rá.Ami volt autóm azt is még nagyon sokáig megtartottam volna csak jött egy baleset és odalett,amúgy teljesen gyári állapotú volt 9 évesen a szalonból is én hoztam ki anno.Nem olyat kell venni ami szétesik meg vigyázni kell rá.
18/
Nem kell személyeskedni egyébként csak bizonytalan vagyok vannak ilyen emberek te biztos tökéletes vagy,ja nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!