Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hülye vagyok ha valamennyivel...

Hülye vagyok ha valamennyivel drágábban ragaszkodom autóvásárlásnál dolgokhoz?

Figyelt kérdés
Az ismerőseim mindig bűntudatban sodornak mert ragaszkodom egy két dologhoz pl kilométer állás,hogy amit nézzem autót 30000km van benne de hát ők a 100000km-est is megvennék mert az 500EFt al is olcsóbb én meg hülye dolgokhoz ragaszkodom mert ezek nem fontosak. Próbálok arra gondolni,hogy mások az igényeink meg,hogy nem más véleményére kéne hallgatnom vagy nem másnak kéne megfelelnem. Tudom az a mondjuk 500EFt nem kevés pénz.

2023. febr. 5. 18:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

9/

Egy két dolog híján full extra.

2023. febr. 5. 23:05
 12/20 anonim ***** válasza:
De akkor mi a kérdés? Ha te ezeket használod és fontosnak tartod (amúgy nem hülyeségek, én is be tudom tenni az autót kikapcsolt radarral a pici garázsunkba, de azért néha fáradtan jó, hogy csipog), akkor mi a kérdés? Ha neked kell, fizess érte, ennyi.
2023. febr. 5. 23:09
 13/20 A kérdező kommentje:

12/

Csak ismerősök elbizonytalanítanak folyton,hogy jóval több kilométerrel igaz pl tolató radar nélkül pl de pár százezerrel olcsóbban meg tudnám venni.

2023. febr. 5. 23:11
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
De ha neked kell a tolatóradar, akkor irreleváns. Le kell sz*rni. Én mondjuk lecsapnék rá, de ha neked ez fontos, akkor ez van.
2023. febr. 5. 23:34
 15/20 A kérdező kommentje:

14/

Mondjuk igen nem mindenkinek ugyan az számít mint pl ismerősöknek ők másképp vesznek autót vagy sokszor rövidebb távra vásárolják én viszont hosszúra szeretném.Vagy ők pl felsőbb kategóriásban gondolkodnak,meg nekik jó ha mondjuk 300000km is van az autóban.

2023. febr. 5. 23:41
 16/20 anonim ***** válasza:
Na, ezt a "kategóriát" nem értettem soha. Meg a távban gondolkodást. Gondolkodhatok akármilyen távban, ráb*sztam, ha szétesik alattam. Én egyszerű ember vagyok, megveszem a nem túl régi japánt és kész.
2023. febr. 5. 23:54
 17/20 A kérdező kommentje:

16/

Látod te úgy gondolkodsz én meg így.Én nem vagyok híve a cserélgetésnek inkább vigyázok rá.Ami volt autóm azt is még nagyon sokáig megtartottam volna csak jött egy baleset és odalett,amúgy teljesen gyári állapotú volt 9 évesen a szalonból is én hoztam ki anno.Nem olyat kell venni ami szétesik meg vigyázni kell rá.

2023. febr. 6. 00:00
 18/20 anonim ***** válasza:
#17 Na de ha erre ráébredtél, hogy mindenki máshogy gondolkodik, akkor ismételten megkérdezem: minek kérdezgetsz itt? Tudod mit akarsz, tudod, mennyit akarsz fizetni érte, jó neked, hogy szennyezed az étert az ország legaljább rétegével együtt? :D
2023. febr. 6. 00:10
 19/20 A kérdező kommentje:

18/

Nem kell személyeskedni egyébként csak bizonytalan vagyok vannak ilyen emberek te biztos tökéletes vagy,ja nem.

2023. febr. 6. 00:21
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
#19 Ebben semmi személyeskedés nem volt. Csak nem értem, hogy minek kérdezel, ha a véleményed fix, onnan kirobbantani senki nem fog.
2023. febr. 6. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!