Hülye vagyok ha valamennyivel drágábban ragaszkodom autóvásárlásnál dolgokhoz?
Aha szóval úgy akarod magadnak megtanítani, hogy "mások véleményére nem kéne hallgatnod", hogy feljössz GYK-ra és a mi véleményünket kérdezed ki. Logikus.
Te nem a mások véleményét akarod figyelmenkívül hagyni, hanem olyan emberek megerősítésére vársz, akik veled értenek egyet. Amúgy sem nagyon fogsz itt találni senkit, aki egyetért veled, de amúgy sem jó helyen jársz, mivel ez nem egy kérdés.
Még mindig nem km-t, hanem állapotot veszünk.
Te melyiket vennéd meg szívesebben: amibe 30 ezret városban tekertek, mentek 5 km-t hideg motorral, majd leállították, vagy amiben van 100 ezer, de azt pályán, meleg motorral tették bele?
2/
Tudtam,hogy ezt valaki írni fogja de az autó be lenne vizsgálva minden téren nem csak oda mennék és megvenném mert mondjuk kevés a kilométer benne.
4/
Mondjuk 1.4 turbo benzin motorral néztem az autót bár elméletileg ez a motor nem hajlamos a kokszosodásra
7/
De itt most nem a kilométer óra állás az egyetlen dolog amihez ragaszkodom,az évjárat is 2018/10 ez is ár emelő tényező akkor a kilométer néztünk róla vizsga képeket adatokat kinti autó dde a képeken az alja is elég rendben van meg szinte majdnem full extrás első hátsó tolató radar,ülés fűtés,kormány fűtés meg minden finomság.Ha megyünk megnézni még egyszer át lesz nézetve az egész ától cettig.
9/
Nekem se igényem konkrétan az ülés fűtés meg kormány fűtés de benne van,meg nem sima magnó van benne hanem érintő kijelzős egység.Én viszont használom a sebesség korlátozó elektronikát mert az is van benne meg használom a tolató radart is szóval nekem ezek is fontosak,de ez csak én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!