Nekem volt/van, ezelött 21 évvel vettem (Subaru Forester), idöközben a fiam használja.
Életem egyik legjobb vétele/autója, kényelmes, sok minden belefér (a fiam 800 km-re költözött úgy, hogy a teljes háztartása benne volt, kivéve a bútorokat), nyaralásra is tökéletes, terepen is elmegy bárhol, nem fogyaszt sokat, és eddig jóformán nem kellett semmit rákölteni a normál szervizeken kivül.
2023. febr. 3. 15:09
2/9 A kérdező kommentje:
Talán az a baj, hogy nem ismerik az emberek és így félnek tőle?
2023. febr. 3. 15:18
3/9 anonim válasza:
Inkább a subaru boxermotorjaitól irtóznak az emberek. Tök jó, amíg jó, de az átlag sajnos nem is megy el 200ezret, mint egy átlag tfsi, vagy mitsubishi.
2023. febr. 3. 15:45
4/9 anonim válasza:
Összkerék+boxermotor=magas fogyasztás.Az jó hogy terepen elmegy de az átlag magyart ez annyira nem érdekli,ha terepezni akar vesz egy magasabb autót.
Megbízhatóság is elég kérdéses,van olyan dízelmotorjuk ami híres arról hogy X km után széthullik és a benzinesek sem a költségmentességről híresek.Amerikai oldalakon BMW index szintű mém a Subaruk hengerfejesedése,bár ez állítólag a régiebbieknél probléma csak,Európban lehet más.
Mert sohasem volt kifejezetten olcsó, legalábbis Európában nem. Ezen kívül eléggé rétegtermék, nem sok helyre kell kifejezetten összkerékhajtás és turbómotor. A prémium szegmensnek meg megint csak nem volt konkurense, ha mellérakunk egy Lexust, akkor nem lesznek egy ligában. Rétegtermék, annak kiváló.
2023. febr. 3. 18:16
9/9 anonim válasza:
Annyira nem jó, hogy a 10-12 literes fogyasztását elnézze az ember. Ráadásul a tankja is alulméretezett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!