Ha van két teljesen megegyező autó, de más a típus (pl. subaru brz,scion fr s) és pont azok az elemek hiányoznak az autoról amikkel külömbséget lehetne tenni az autók között, nincsen semmi papír ugye, én vissza szeretném hozni a forgalomba, akkor(?)
Figyelt kérdés
hogy kapja meg a papírokat? én választom ki mi legyen a típus?2022. dec. 31. 18:58
1/13 anonim válasza:
Sehogy. Mivel véglegesen kivonták.
Ha ideiglenesen vonták volna ki, meglennének a papírjai.
2/13 A kérdező kommentje:
szóval olyan autót, aminek nincs papírja, azt már nem is lehet forgalomba állítani?
2022. dec. 31. 19:07
4/13 anonim válasza:
Ha semmilyen papírja nincs akkor felejtsd el.
6/13 anonim válasza:
Még ha meg is lennének a papírjai, és újra forgalomba lehetne helyezni, akkor sem te döntenéd el a típusát.
Azt nem az autó külső jegyei határozzák meg, hanem az hogy melyik autógyár gyártotta.
7/13 anonim válasza:
Az meg a VIN-ből egyértelműen kiderül.
8/13 anonim válasza:
Gondolom az alvázszámból kiderül, hogy melyik márka/típus.
De ahogy írták, ha véglegesen ki lett vonva, azt te Magyarországon soha nem fogod már újra forgalomba helyezni.
9/13 anonim válasza:
Mivel az alvázszám elég egyértelmű és anélkül nem igazán megy, így sehogy. Meg úgy eleve végleg kivont autót sem.
10/13 A kérdező kommentje:
igen azt megtaláltam, hogy az alvázszám miatt ez nem működne. a végleg kivont járművek nem azok, amiket valami hiba miatt vonnak ki pl. mert annyira szét van rohadva, hogy nem alkalmas közúti használatra? pl. ha valaki fel rak az internetre egy autót, mert vett egy házat, a hátsó kertben a garázsban van egy ritka de a korához képest nagyon jó autó és ezt a ház tulajdonosa eladja papírok meg minden nélkül, mert mondjuk nem találja hozzá a papírjait, én megveszem tőle, felújítom használható állapotra. az ilyen estekben sem kapna papírt az autó? az ilyen "barnfind" autókat is "dísznek" lehet csak használni?
2023. jan. 2. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!