Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha van két teljesen megegyező...

Ha van két teljesen megegyező autó, de más a típus (pl. subaru brz,scion fr s) és pont azok az elemek hiányoznak az autoról amikkel külömbséget lehetne tenni az autók között, nincsen semmi papír ugye, én vissza szeretném hozni a forgalomba, akkor(?)

Figyelt kérdés
hogy kapja meg a papírokat? én választom ki mi legyen a típus?
2022. dec. 31. 18:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A barnfind egy egész más kategória, más ország, más szabályozás. Ha te papírok nélkül veszel valamit, az csak ócskavas onnantól. Persze, lehet trükközni, hogy az utolsó bejegyzett tulajdonos csináltat új forgalmit és írtok visszadátumozva egy adásvételit, majd azzal le tudod papírozni. De ezzel csak tulajdonjogot szerzel. Ha végleg ki volt vonatva, az bukta. Akkor lehet belőle csinálni valami csilli-villi trailerqueen-t kiállításokra maximum.
2023. jan. 2. 14:23
 12/13 A kérdező kommentje:
értem. köszi a válaszokat!
2023. jan. 2. 14:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért nem vonnak ki mert szét van rohadva..

Csak ha nem akarod/tudod megcsináltatni és leadod a bontóba.

Különben nem tudnának restaurálni tésztaszűrővé rohadt kasznikat..

2023. jan. 2. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!