Opel corsa e 1.4 90Le szívó benzin vs 1.4 101Le Turbo benzin fogyasztásban és használhatóságban mennyi a két motor között a különbség?
Figyelt kérdés
2023. febr. 3. 12:06
11/17 anonim válasza:
Ami nagyobb kiadás a turbósnál,az a turbó felújítás és a kettőstömegü lendkerék.De ez is relatív ,hogy mi a drága,mert a turbófelújítás is kb.100.000Ft.-ból kijön.A kettőstömegű pedig kibír kb.200.000Km-ert.Én nem bántam meg,hogy turbós corsát vettem.A vezérműszíj csere pedig kijött 45.000Ft-ból.A szívó benzines corsa lánc cseréje ,okoskerékkel kb.400.000Ft.
12/17 A kérdező kommentje:
11/
Olyan drága az alapabb technikában a lánc cseréje meg az okos kerék?
2023. febr. 7. 16:48
14/17 A kérdező kommentje:
13/
Most megnéztem a corsához kettős tömegű lendkereket hát száz felett kezdődik akkor egy turbó felújítás min 250EFt a kettő 😱
Nekem előtte csak egy renault fluencem volt 1.6 benzin csak összetört abban olyan volt,hogy okos kerék meg szíjas vezérlés az akkor jóval olcsóbb dolog igaz?
Az opel 1.4T amit megyek nézni 30600km van benne én vigyázok az autóra mennyi esélyem van,hogy hamar bedöglik mert most elkezdtem parázni a turbós dologtól de ha meg a sima corsának meg a lánc téma a ku..va drága pedig ez az autó tetszett meg most elbizonytalanodtam.
2023. febr. 7. 21:54
15/17 anonim válasza:
Ne félj a turbóstól.Ha nem hajtod szét és odafigyelsz,hogy a turbó visszahüljön leállítás elött,nem kell attól tartani,hogy időelött tönkre megy.Én egy lefingott corsa turbót vettem és így is kibirt 200.000 km-et a turbó,mielőtt fel kellett újítani 100.000Ft-ért.A kettőstömegű is kibirt 200.000Km-ert.A sima szívóra ugyan úgy el tudsz költeni 100.000-ket és még előzni sem tudsz majd vele,mert 1600kg az autó önsúlya és lomha mint a szar.
16/17 A kérdező kommentje:
15/
Igaz még nem vettem meg amit kinéztem de nekem is van parafaktor viszont sose hajtok szét autót,ahogy tudok vigyázok rá.
2023. febr. 8. 11:15
17/17 anonim válasza:
Nézd meg mind a kettőt,probáld ki és amelyik jobban tetszik azt vedd meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!