Ár/érték arányban milyen autót vennél 3M forintig bezárólag?
Ez azért nem olyan extrém igénybevétel. Valami olyan autót vennék, amiből sok van. Sokan értenek hozzá, alkatrész is van általában raktáron. Tehát velemi J Astra vagy hasonlót.
Manapság 3 millió forint sajnos nem olyan sok pénz, amiért kiemelkedő autót lehetne kapni.
"Ár/érték arányban milyen autót vennél"
Ezt lefordítaná valaki magyarra?
Tudom, hogy nem sok pénz és ennyiért is csak egy ~10 éves kocsit kapni. Kíváncsi vagyok a véleményekre. Az lemaradt a kérdésből, hogy milyen motorral.
Google a barátod, ezt soha ne feledd.
Autópályás használatra simán bevállalható a dízel, akkor is ha nem kerülöd meg vele évente a bolygót. A sajátomban 5 év alatt 50.000 km van és nem akar széthullani.
Az Opeleket ismerem, ezért írtam példának a J Astrát. Az 1.7CDTI elég kiforrott motor, hatalmas gondok általában nem szoktak vele lenni. A 131Le, ha nem is egy aszfaltszaggató, de azért már élhető. Persze nem állítom, hogy kizárólag ez a jó. Én is kíváncsian várom, mit javasolnak még.
Oké.Autópályára kell.......akkor most jöhet a többi
-hányan használnátok
-mire
Stb stb.....a kerdésed eredeti formájára csak annyit tudok mondani én kéket vennék
Brasco, te mindig kéket vennél, ezt már megfigyeltem! :-)
Nos, kérdező, én japán vagy koreai benzines, szívómotoros kocsit vennék.
Attól függ mekkora kell és milyen egyéb elvárások vannak.
Én a VAG 2.0 CRTDI-kből választanék egy olyat, ami megfelel az igényeimnek (Nekem ez egy Scirocco volt, igaz hogy most 10%-ot még hozzá kellene rakni valószínűleg egy jó példányhoz). Szóval Polo-tól Passat-ig, ami tetszik, vagy ugyanígy Seat/Skoda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!