Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire jók a toyota yarisok?

Mennyire jók a toyota yarisok?

Figyelt kérdés
Most néztem egy nagyon pipec 2015-os 1329 köbcentis 99lóerő ez gondolom szívó benzin.Hogy áll a rozsdásodással mert a japán autók régen nagyon tudtak rozsdásodni meg ennek a motornak mennyi lehet a fogyasztása nekem anno volt egy 1.6-os renaultom ami 6.5 és 7.2 között evett nálam igaz nagyobb kasztni is volt mint ez.De ez a kis yaris most nagyon megtetszett beültem előre hátra 174cm magas vagyok meg igaz nem nagy darab de elfértem hátul is a csomagteret is néztem pár dolog belefér jó az enyémben hatalmas csomagtartó volt de ritkán raktam tele.

2023. jan. 24. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
nagon
2023. jan. 24. 13:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak vajon ez a kis 1.4 motor a kisebb kasztnira mondjuk városban tud 7 liter felett enni?Nekem mondjuk 1.6 renault fluence volt 110lóerő néha többet jártam kisvárosban és sokszor volt vegyesbe 7 vagy 7,2liter de volt olyan is mikor 6,5-6,8 között volt az átlag.
2023. jan. 24. 13:54
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát van aki szarnak írja ezt a motort

"Ha pörgetem, lehet, hogy megy, de épeszű ember nem huzatja 4000-ig sem, még 3000-ig sem igazán, csak szükséghelyzetben, és ebben a mindennapos közlekedés során használt fordulatszám-tartományban bizony nem érzem, hogy ez a motor 99lóerő leadására képes egyáltalán valahol 6000 1/min-nél, még 80-nak sem érezni. Bekapcsolt klímával pedig szinte ijesztő előzni országúton, életveszélyesen nehezen tud lendületet venni az előzéshez, na ez a nyomatékszegénység borzaszt elsősorban, nem a korábbi kárpit."

2023. jan. 24. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Vegyél swiftet.
2023. jan. 24. 14:30
 5/7 A kérdező kommentje:

4/

az nem jön be

2023. jan. 24. 15:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez mind egyéni vélemény, azt vedd figyelembe!

Nekem a 86 lóerő is elég egy D-Corsa-ba, hogy tudjak előzni, igaz vissza kell kapcsolni és forgatni. De ne felejtsük el, hogy a szívó benzines kisköbcentis motorok ilyenek! Ha nem forgatod nem is fog úgy menni mint a rakéta.

Válassz akkor dízelt, nem lesz vele bajod.

Ha ez számít, 2011-es 1.2-es D-corsa-m van, vegyesben 5,6 literrel elmegy. Tisztán városban kb. 6,5 liter

2023. jan. 24. 16:43
 7/7 A kérdező kommentje:

6/

Jó pár helyen olvasgattam a yaris 1.33 után volt aki szidta,hogy lomha fos lassú előzésnél fosott akkor volt aki 9-10 literes fogyasztásokat írt városra ezért is gondolkodtam el a dízelen csak az ritkább kevesebb kilométerrel meg jó árban

2023. jan. 24. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!