Mennyire jók a toyota yarisok?
Hát van aki szarnak írja ezt a motort
"Ha pörgetem, lehet, hogy megy, de épeszű ember nem huzatja 4000-ig sem, még 3000-ig sem igazán, csak szükséghelyzetben, és ebben a mindennapos közlekedés során használt fordulatszám-tartományban bizony nem érzem, hogy ez a motor 99lóerő leadására képes egyáltalán valahol 6000 1/min-nél, még 80-nak sem érezni. Bekapcsolt klímával pedig szinte ijesztő előzni országúton, életveszélyesen nehezen tud lendületet venni az előzéshez, na ez a nyomatékszegénység borzaszt elsősorban, nem a korábbi kárpit."
4/
az nem jön be
Ez mind egyéni vélemény, azt vedd figyelembe!
Nekem a 86 lóerő is elég egy D-Corsa-ba, hogy tudjak előzni, igaz vissza kell kapcsolni és forgatni. De ne felejtsük el, hogy a szívó benzines kisköbcentis motorok ilyenek! Ha nem forgatod nem is fog úgy menni mint a rakéta.
Válassz akkor dízelt, nem lesz vele bajod.
Ha ez számít, 2011-es 1.2-es D-corsa-m van, vegyesben 5,6 literrel elmegy. Tisztán városban kb. 6,5 liter
6/
Jó pár helyen olvasgattam a yaris 1.33 után volt aki szidta,hogy lomha fos lassú előzésnél fosott akkor volt aki 9-10 literes fogyasztásokat írt városra ezért is gondolkodtam el a dízelen csak az ritkább kevesebb kilométerrel meg jó árban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!