Ember nem vesz most elektromos autót ?
De vesz. Egyre többet.
Nem lesz semmi szükség a 2035-ös betiltásra, már jóval hamarabb mindenki csak az elektromos autókat fogja keresni.
Napelemmel áramot lehet előállítani, benzint nem...
Onnantól kezdve oda a tengerparti nyaralásnak kocsival, vagy hogy kiugrunk bécsbe adventi vásárba :D :D
Nekem eszem ágában sincs ilyen elemes szemetet venni. Jó nekem a benzin.
Talán a Totalcar csinált olyan videót, amiben lementek a tengerpartra egy elektromos autóval, és egyáltalán nem tűnt vállalhatatlannak. De egyébként erre még mindig elég lenne egy bérautó, mert az átlag autósnak évente pár ilyen útja van.
Már vannak 300-500 km-t tudó elektromos autók, és a töltésük is egyre gyorsabb. Egy ilyennel egy bécsi adventezés budapesti indulással már simán vállalható. Mire végzel a vásárban, feltöltődik.
Jelenleg tényleg nem 100%-os alternatíva, és drága is, de ez rövid időn belül változni fog.
ennek az elemes szaroknak én egy értelmes alternatívát látok, ilyen olcsó kis fapados belvárosi szaladgálós kei car-ok ként látok benne fantáziát.
De nem, 3 tonnás 5 méteres suvokat nyomják rogyásig
Hatoska idegeske, fogadd csak el szépen, hogy tíz év múlva csak "elemes szarokat" vehetsz.
Remélhetőleg Magyarország is meglépi azt, amit Varsó már megcsinált. 2024-től kitiltja a 18 évesnél öregebb dízeleket, és a 27 évnél öregebb benzines kocsikat. 2032-re még tovább szigorítják a korhatárokat.
1. Még drága árramal is kevesebbre jön ki a fogyasztása
2. A hatótávok egyre jobbak
3. Második autónak a családba elfogadnám
4. Nagyon jól gyorsulnak
5. Ne a magyar fizetésekhez nézd
Ettől függetlenül még van hova fejlődniük.
7/9 anonim ***** válasza:
Tetszik ahogy a magad fajta vérvillanyautós szefós erősködik.
A gyárvárosok világszerte mikor lesznek a világból kitiltva?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!