G.Béci kérdése:
Hogyan zajlik mostanába a trafipaxos bemérés?!Úgyértem ha pl. 50 helyett 55-el megyek az ugyanolyan mintha mondjuk 65-el mentem volna?!Mert úgy tudom zéró tolerancia van.
Figyelt kérdés
Manapság volt 2 ismerősöm is aki 50 helyett 72-vel ment az 50.000 ft volt.De mi a helyzet a kissebb túllépésekkel?!És ha esetleg büntetést kapok.Akkor azt szó szerint 1-2 hét múlva tudom csak meg hogy mennyi az annyi mikor jön a csekk?!Vagy van esetleg valami módja hogy sejtem hogy kicsit többel mentem mondjuk hétfőn de pénteken már látom valahol hogy ez mennyibe is fog nekem fàjni (vagy hogy egyáltalán bemértek e)?!ma 02:28
1/1 anonim válasza:
Legalább 66 km / óra sebességet kell mérnie a traffipaxnak ahhoz, hogy közigazgatási bírságot kapj. A zéró tolerancia arra értendő, hogy nincsen hibahatár, vagyis nincsen ráhagyás a készülék esetleges pontatlansága miatt.
Így ha éppen valójában 50-nel mész, de a traffipax 51-et mér és megállítanak, akkor elméleti síkon büntethető vagy. Ha viszont nem állítanak meg, akkor legalább 66-ot kell, hogy mérjen a traffipax.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!