Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új autó vásárlásnál, ha...

Új autó vásárlásnál, ha valamennyi önerő mellé szeretnék hitelt, azt ott ajánlják a kereskedésben vagy nekem kell felvenni külön bankban?

Figyelt kérdés

Kinéztem mit szeretnék, de még sosem volt autóm. Nem tudomy hogy működik.

Kereskedések között van ár különbség?

2023. jan. 29. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:
A szalonban intéznek hitelt neked, jutalékot kapnak érte. Én régebben bementem a kereskedésbe és kinéztem az autót. Bementem a következőbe és mondtam, hogy milyen autót néztem ki az elöző kereskedésbe és mennyiért. Volt, hogy engedtek az árból de olyan is volt, hogy csak valami plusz extrát akartak adni. És ezzel a módszerrel az összes kereskedést bejárhatod a környéken. De szerintem ezzel ma nem érdemes próbálkozni amikor hosszú várólista van egy autóra.
2023. jan. 29. 14:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha ennyire nincs különbség akkor nem járok körbe, mert legközelebbi szalon is 2 órára van
2023. jan. 29. 14:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Lízingnek hívják, intézik.

Ma nincs alkudozás új autó vásárlásnál, sőt, igazából új autó vásárlás sem igazán van a klasszikus értelemben.

Már megrendelt szalonautókat lehet megvenni, olyan amilyen konfigurációval.

2023. jan. 29. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!