Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van saját utánfutód vagy...

Van saját utánfutód vagy bérelni szoktad?

Figyelt kérdés
2023. jan. 28. 13:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Nincs és nem is kell.
2023. jan. 28. 13:44
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Egyik se. Ha pár évente veszek valami búort, vagy háztartási eszközt, majd kiszállíttatom. Abszolút felesleges tartani vagy bérelni egyet, hacsak nem azzal dolgozol.
2023. jan. 28. 13:54
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Volt, de eladtam kihasználatlanság miatt, így ha kell, mostmár bérelem.
2023. jan. 28. 14:36
 4/11 anonim ***** válasza:
94%

Nincs és nem bérelek.

Nekem egy VW Transporter Doka-m van,mert sokszor szállítok,de személyautónak is jó.6személy+plató.Elég jó alternatíva.

2023. jan. 28. 15:22
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Van saját.
2023. jan. 28. 15:52
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Nincs, bérelni sem szoktam.
2023. jan. 28. 16:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Béreltem is, aztán vettem is amikor hosszútávra kellett heti szinten, de volt amikor napi szinten használtam. Amikor már nem kellett akkor eladtam. Néha szoktam bérelni 1-1 hétvégére ha kell de ennyi. Ha meg szállítani kell valamit akkor bátyám platós autóját kisteherautóját elkérem, azzal mégis egyszerübb, nekem legalább is. Amikor volt utánfutóm nem bántam meg mert bőven behozta az árát mint ha béreltem volna, meg volt egy ismerősöm aki fél évre elkérte tőlem és cserébe felújította és elintézte rá a műszakit meg mindent.
2023. jan. 28. 17:01
 8/11 anonim ***** válasza:
94%

Egyik sem.

Sőt, tetőcsomagtartóm sincs. Ha szökőévezte egyszer szállítanom kell valamit, inkább kifizetem a szállítást, mint hogy az utánfutót évekig tároljam valahol, fizessem rá a biztosítást, meg műszakiztassam, azért, hogy évekig álljon.

2023. jan. 28. 17:52
 9/11 anonim ***** válasza:
94%

Ja és vonóhorgom sincs.

Az autó rendelésekor valami 250.000Ft felára lett volna. Ebből azért jó pár fuvar kitelik. + ott a többi költéség mait írtam.

Tehát ha valaki nem rendszeresen hurcolkodik, akkor anyagilag nem feltétlenül éri meg.

2023. jan. 28. 17:54
 10/11 anonim ***** válasza:
91%
Rokonét szoktam kölcsönkérni. Jó a viszonyunk, kölcsönös az egymás segítése.
2023. jan. 28. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!