Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek meglépi Budapest...

Szerintetek meglépi Budapest vezetése a dízelautók kitiltását pár éven belül?

Figyelt kérdés

Elnézve a közlekedő autókat már az euro 4-es dízel tiltás is nagy felháborodást kelthet, az újabbaknál pláne. Azért elég sok az átutazó, felutazó (vásárolni stb), munkába járó. A jelenlegi lakásárak mellett sokan költöztek kintebb a várostól, és vannak sokan akiknek dízellel megéri bejàrni, de nem mindenki tud venni újabbat.

Ki mit hallott/ olvasott erről a dologról?

Felesleges trollkodni, csak az szóljon aki érdemi beszélgetést tud folytatni a témáról! Ne szidjunk senkit!

2023. jan. 27. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt eddig ugye nyugati városokban lépték meg, illetve most a lengyelek tervezgetik. Hozzá kell tenni, hogy a legtöbb helyen csak a városközpontban.

Nyilván megosztó a téma, mert egyik oldalon ott vannak a piszkos anyagiak. A másikon meg az, hogy jobb lenne, ha a városlakók nem purcannának ki idejekorán tüdőrákban.

Én azt gondolom, hogy az amilyen mértékben nől az autók száma az nem fenntartható, így valami kell, hogy történjen. De szerintem nem fog.

Én mondjuk első körben mondjuk a Hungária körúton belül lépném meg. Így, akinek nem mehet be az autója az kintebb átszállhatna metróra.

Ettől független nem hiszem, hogy ez 20 éven belül bekövetkezik.

2023. jan. 27. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

A 2024-es választás után esetleg (ha nyer a karigeri).

Azelőtt tuti, hogy nem meri meglépni.

2023. jan. 27. 22:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Persze, az is egy nagyon jó megoldás lenne ha a metró végállomásoknàl nyitnának nagyobb parkolókat, és a vidékről érkezők ott letehetik az autót és pl: kedvezményesen utazhatnának a városba elintézni a dolgukat (legyen az munka vagy egyéb ügyek). De az meg a másik hogy a nagyon okos vezetőknek ebből nem jönnének milliók ami miatt megérné foglalkozni egy ilyesmi, embereknek kedvező megoldáson. De a gondolatmenet szerintem megvalósítható lenne.
2023. jan. 27. 22:29
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Meg.
2023. jan. 27. 22:52
 5/6 anonim ***** válasza:
85%

De nem minden dizelt , hanem az euró 3-ig csak.

Jó lenne ha elolvasnátok a teljes cikket.

2023. jan. 28. 06:27
 6/6 anonim ***** válasza:
76%

Bp egy fing város volt mindíg, talán a szocializmusban volt élhető.

De azóta Demszky, Tarlós és Karácsony is csak a saját pecsenyéjüket sütögetik.

2023. jan. 28. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!