Milyenek autók vannak 6 millióig?
Újabb autót szeretnék vásárolni, mert ami jelenleg van már lassan 13 éves lesz.
Nagyjából 2015-ös évjárattól gondoltuk, minimum 1.2-es motorral.
Elsősorban ferdehátú, sedan, kupé illetve crossovert keresnénk.
Általában 3 ember ülne benne, leginkább városban.
Kinéztünk egy 2016-os Mazda CX-5-ös autót, de igazából úgy gondoljuk, hogy felesleges egy 2.2-es dízel motort használni napi 10-15km-re, mivel megesik, amikor csak ennyit megyünk.
Tényleg egy megbízható autót szeretnénk.
Amiket eddig néztünk:
- Dacia - nem igazán tetszik
- Suzuki SX4 S-cross, még az újabb előtti - gondolkozunk rajta
- Toyota Corolla 2015-2018 közötti évjárat nem igazán tetszik, az újabb pedig eléggé drága
Milyen autó lenne a megfelelő?
Még a Toyotából a ch-r típust néztük, de abból az 1.2T, mivel hibridet egyáltalán nem szeretnénk.
Ezek a c-hr-ek nagyjából 6-6.500.000-ig vannak fent, de nem igazán engednek belőlük.
Mivel nem nagyon értünk az autókhoz, ezért szívesen fogadok mindenféle választ, amit előre is köszönök szépen mindenkinek!
Én szeretem a Mazdát, de a használt CX5 nem véletlenül olyan olcsó, igen csak rohadnak.
Dacia elég gyenge minőség, ismerős új Dustert vett, folyamatosan a szervizbe hordja, minden baja.
Toyota elég megbízható, de szerintem túl van értékelve, és így árazva is a használtak.
Ezek közül marad a Suzuki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!