Fiatalos kinézetű autók 2.5 millióig?
Milyen szempontból fiatalos?
Mert ha veszünk egy 3-as coupe BMW-t, akkor az inkább a fiatalosan sportos kategória.
Viszont egy Fiat 500 is fiatalos de én fiúként a magam 190 centijével nem igazán vágyok rá.
Akkor valami coupe-t vagy sedan-t nézegess. 3-as BMW, Lexus IS200, Honda Accord, ilyenek.
2,5 millióért már lehet hogy találnál normálisabb állapotú 5-ös Golf GTI-t is.
Ezek közül a 3-as BMW abszolút tetszik. Nem a lerúgott példányok vannak ennyiért még?
Mert azért a német prémium márkáknál tudom, hogy ha valami főbb alkatrész elfárad, könnyen rá lehet locsolni még egyszer a vételárat :)
Ennyiért már E46-ot és E90-et is lehet kapni. Hát, nagyon vegyes a felhozatal.
E46-ból ennyiért már az erősebb 6 hengeresek vannak viszonylag jó állapotban, de mivel már öregek, bármi bajuk lehet.
Én fél éve vettem egy E46-ot 6 hengeres szívóbenzinnel 2 millióért. Jó állapotban volt, de már ennyi idő alatt ráköltöttem majdnem 500 ezret, mert maximalista vagyok, és nem szeretem ha a legapróbb dolog is rossz.
E90 ugye fiatalabb de a bennük lévő motorok már kevésbé megbízhatóak, jobban oda kell rájuk figyelni. Cserébe nem rohadnak annyira.
Viszont hiába költöttem már rá ennyi pénzt, minden forintot megért, ugyanis egy nagyon fasza, mai szemmel is jó formájú autó, amiben csend van, jól megy, és megadja a prémium érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!