Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó az elektromos autózás?

Jó az elektromos autózás?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom eldönteni mit higyjek. Hogy van az, hogy H. Andrásnál mindig minden jól működik és magyarázza, hogy mennyire király az elektromos autózás, míg Magyarósi Csabánál folyton valami közbejön és arról szól az egész videója, hogy megpróbálja kimagyarázni? Így kinek higyjen az ember?

2023. jan. 27. 16:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
41%

Köszi #20.

Már majdnem megnyugtattál.......

Úgy tűnik mégis csak ismernem kellene az említett személyeket, ugyanis hirtelen lepontozódtam.

Ezek szerint nem vagyok eléggé trendi és naprakész?

(jaj-jaj) :D

2023. febr. 1. 07:47
 22/26 anonim ***** válasza:
Jó.
2023. febr. 1. 21:00
 23/26 anonim ***** válasza:
14%
H. András az elektromos autózás és a magyar alvilág egyik legismertebb alakja, aki kisebb megszakításokkal összesen 16 évet töltött börtönben többek között önbíráskodás, súlyos testi sértés, lőfegyverrel visszaélés és bűnszervezetben elkövetett emberölés kísérlete miatt.
2023. febr. 1. 21:12
 24/26 anonim ***** válasza:
67%

"H. András az elektromos autózás és a magyar alvilág egyik legismertebb alakja, aki kisebb megszakításokkal összesen 16 évet töltött börtönben többek között önbíráskodás, súlyos testi sértés, lőfegyverrel visszaélés és bűnszervezetben elkövetett emberölés kísérlete miatt."

Forrás lol?

2023. febr. 1. 22:06
 25/26 anonim ***** válasza:
A bátyámnak olyan kocsija van. Zöld rendszámos, ingyen parkol, súlyadó mentes. Megéri.
2023. ápr. 25. 04:21
 26/26 anonim ***** válasza:
20 millióért tényleg a hülyének is megéri. :D :D :D
2023. ápr. 25. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!