Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volt-e már olyan, hogy egy...

Volt-e már olyan, hogy egy random ember oda ment hozzátok és még akarta venni az autótokat?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen autó volt és mi lett belőle?

2023. jan. 27. 16:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyik munkatársam mesélte, hogy ült be a kocsiba, erre egy férfi mellé állt és bedugta a fejét és elkezdett belül nézelődni. Kérdezte, is hogy "ember, mi a f..sz?".

A férfi meg mondta, hogy kíváncsi volt hogy néz ki belül a kocsi mert pont ilyet akar venni... :D

Amúgy egy sima Ford Focus 3-as...

2023. jan. 27. 22:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

#10 OFF:

A kedvencem amikor ezen az oldalon osztják az észt hogy miért LUSTA valaki eladni a saját kocsiját, hát miért a neppert gazdagítja, miért nem kell neki a pénz. Hát valószínűleg pont ezért, mert nem akar füstösökkel alkudozni minden nap.

2023. jan. 27. 22:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Majd 20 éve Siófokon üdültünk, amikor odajött egy fazon és azt mondta a Feliciára, hogy most azonnal megveszi, kifizeti.

Mondtam hogy nem veszed meg, de egyre csak erősködött, hogy bármit hajlandó megadni.

Ekkor újra elmondtam, hogy nem eladó az autó, amit ismét figyelmen kívül hagyott, sőt, odaállt a kocsi orra elé, mert látta, hogy már indulni akarok.

Nyomtam egy nagy gázt, amire hisztériásan elkezdett örjöngeni, hogy meg akarom ölni, és jöjjenek az utcán sétálók és segítsenek. (ne kérdezzétek hogy milyen segítségre gondolt)

Aztán amikor nem figyelt egy újabb nagy gázzal eljöttünk onnan.

A párom azóta is emlegeti a sztorit.

Nagy az Isten állatkertje!

2023. jan. 27. 22:42
 14/17 anonim válasza:

3 kocsit adtam el eddig és ebben az egy esetben volt csak eddig baj az eladással (a másik 2 nem a cigányok által kedvelt márka volt). 2 nepperhez is elvittem de elzavartak azzal a címszóval, hogy tudják kik ennek a márkának a vevői és már volt 1-2 necces helyzetük belőle, ezért ezzel a 3 “nemes” márkával nem is foglalkoznak.

2023. jan. 28. 10:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Volt, autómosóban oda jöttek cickányok, de mondtam, hogy nem eladó, és nem is adtam el megvan még.
2023. jan. 28. 10:24
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon szép állapotú E11 Corollát vettem, cigányok következő nap tankolásnál amikor elmentek mellettem kérdezték hogy eladó-e. Mondom nem. Ennyi a sztori.
2023. jan. 28. 13:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Szinte napi szinten valaki megakarja venni az autómat egy kis platós vw caddy mk1 . Soha nem lesz eladó imádom nekem ő a mindenem . 15 éves voltam amikor apukám műhelyébe került mondván valami majd lesz vele , 16 éves koromban nagyon megtetszett és addig nyaggatam szüleimet , hogy nekem kell ez az autó, hogy végül neki álltunk apával közösen felújítani és mire 17 évesen (szülői engedéllyel) meg lett a jogsim készen lett a kis platós és azóta használom nem egy rakéta csak egy kis 1.6-os dízel motor van benne , de mivel le van ültetve így amúgy sem kell sok erő 3cm-re a betontól nem kell sietni sehova . Rengetegen megdicsérik plusz furán néznek , hogy egy fiatal lány ( én ) egy ilyen idős kis platós vw-vel járkálok mindenhova .
2023. jan. 29. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!